Sommarfest på Strandbacken Egenäs...

...var vi på igår kväll fredag hos A-M och T som annars bor i Deje. Vi tog båten dit ut förstås, det tar drygt 5 minuter bara effektiv resväg. Det var inte bara sommarfest utan också tillfälle att gratulerar A-M till 50-år som var fyllda redan tidigare.
Roland hade valt presenten och det blev en buske, en ungersk syrén som ser väldigt fin ut. Det fanns också läge att skoja lite med buskar härdiga till zon 6. :-)

Vi var inte ensamma utan det var så där 30 pers som samlades under partytälttaket. Väggarna behövdes inte för kvällen var fantastiskt vacker, lagom varm och uppehållsväder, lite vind höll det mesta av myggor borta.

Just för kvällen var det en " i familjen importerad" kock som skötte matlagningen. Suveränt att klara av grillning till så många och det var himla gott, inte minst aiolisåsen som fått lite extra stuns av pepparmix. 

Det bjöds frikostigt av mat och dryck och stämningen var hög. Det här är ett gäng med lättsamt umgänge, gitarr + dragspel med allsång förgyllde kvällen och dessutom finns flera goda historieberättare. Vi hade väldigt roligt!


 

Kommentarer
Postat av: Hannele beundrar

Vilken vacker plats.

Postat av: Trolda

Ser verkligen ut som en alldeles underbar fest i ett vackert Sommar-Sverige - precis så man vill ha det! =DTrolda - kramar=D

2009-07-18 @ 11:55:19
URL: http://trolda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback