Midnattsolsrallyt, men ingen Persbrandt, ingen PG...

... var med i striden när åkarna kom till Årjäng i går lördag. Alla kvinnor som plötsligt blivit rallyintresserade slokade och började dra i gubbarna för att komma hem så fort som möjligt. Både Persbrandt och PG  hade råkat ut för något maskinellt bekymmer som jag inte ska ge mig på att försöka förklara.

Vi var där i alla fall och fick se när de gick i mål efter den senaste fartsträckan. De körde ett varv uppe på drive-in parkeringen vid travbanan så att publiken fick se dem när de kom in och var i full aktion. Det var bra att slippa gå in i skogen och leta upp någon kurva att riskera livet i.

Vi träffade i alla fall Kent Persson som visade upp sina fina rallybilar. Senast han träffade gubben var ju i Japan på sonens bröllop. Han var holmedalingen som Roland fick se när han klev upp från tunnelbanan i Tokyo och trodde att han hallucinerade. Få se honom bland 35 miljoner människor.!


Här är Stig Blomqvist intervjuad av Richard på ICA- Sillerud, vår lanthandel. Jag måste bara gå nära för att höra den klockrena dialekten, jag har nästan glömt bort den. Min egen lär befinna sig mitt emellan, ungefär i Karlskoga eller så.


Bror Danielsson är en annan rallyåkare, men just i år fick han intervjua istället pga ryggproblem. Han är tremänning tror jag till Roland, syssling heter det nog på svenska.

Här är en legend, Björn Waldegård och strax före honom, 101 borde Persbrandt ha kommit.


PG hade som sagt också åkt färdigt, trist när han låg på en andraplats,och fick nöja sig med att gratulera framgångsrika kollegor.

Här pratar gubben med PG. De är båda jaktintresserade och föräldrarna har flyttat till Silleruds Egenäs, så dem träffade vi på festen kvällen före.

Hela Årjäng var fullbelagt av rallyfolk eftersom de övernattade här och ett antal parkeringsplatser var avstängda för att ge plats åt serviceteam. Tyvärr regnade det hela kvällen.

Idag söndag var vi i Lennartfors på Lennartsforsdagarna för Roland skulle delta i hundparad med Jazz. Det var också ett regnigt evenmang så vi flydde hem rätt snart. Synd om alla som gör fina arrangemang och så blir det lite folk när regnet öser ner. 

På hemvägen köpte vi maggot i alla fall för att fiska betfisk. Ser mindre aptitligt ut i kylskåpet kan jag säga, isch, det är ju fluglarver! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback