Egenäs igår fredag...

... publicerar jag bilder från. Vi var, tillsammans med ett gäng andra, bjudna på fest här, hos de norska medborgare som köpt det här huset ganska nyligen. Egentligen skulle  vi ha åkt ut med båten men fegade ur när vi kom ner till  sjön. Det var vita gäss på vågorna till och med inne i viken och vi föreställde oss hur det skulle vara ute på storsjön. Det fick bli bil istället. 

En vacker fastighet och vackert belägen sjönära är det. Och himla roligt när husägare vill vårda sina hus, vill förbättra och gör det med stort intresse både för hus och landskapsarkitektur. 

Det var en trevlig fest som säkert fortsatte långt in på småtimmarna efter att vi åkt hem vid midnatt. Fantastisk god mat med fisksoppa och norsk spekemat och flera goda hembakade kakor efterpå. Det var samma glada gäng som jag skrivit om från bryggfesten och från sommarfesten hos A-M o T i Deje, mycket skämt, sång och musik och skratt. Jag tog en bild som skulle illustrera sången "Kom med mig Stina i en roddbåt till Kina......". Det var Stina som trasslade sig  ut ur Stefans filt för att sätta sig i roddbåten hos Thomas, men tyvärr var det alldeles för mörkt för blixten, så den får vi bara tänka oss.  

(Och den sista bilden här ovan gör inte huset rättvisa eftersom det var så mörkt och färgerna blev blacka)

Till Agneta: Ring Andreas Brockmöller angående stugor och uthyrning. Han har telnr  0573 - 41033

Idag lördag blir det fortsatt röjning i förvaringsutrymmen, rensning och omfördelning. Igår skruvade snäll gubbe upp diverse speglar, byxhängare och annat. Byxhängare är förresten en suverän uppfinning! Jag har alltså inte börjat använda den än men det verkar himla bra, sparar plats i garderoben och det blir överskådligt. 

 Under dagen  kommer kanske R och G med resten av familjen för att ta en fika här. 
 

Kommentarer
Postat av: anne

Byxhängare? En sån som man kan hänga en fem par byxor på eller någon annan finurlig sak?

Postat av: Marie

Fina bilder. Det ser ut som om ni haft det mycket trevligt.

2009-07-25 @ 09:10:33
URL: http://www.mariee.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback