Arvikafestivalen börjar idag torsdag...
- Nu står jag inte ut längre, vi sätter oss i bilen, slår på AC-n och åker dit näsan pekar, vart som helst, sa gubben vid middagstid och la ner alla jobbambitioner p.g.a. den extrema värmen.

Vi la  upp en plan med Esters café först sedan Häljebols konstgård och till sist Arvika hamnmagasin med konsthantverk och så mat på Olssons brygga.

När vi närmade oss Arvika så insåg vi
att Arvikafestivalen börjar just idag. Tala om att ha noll koll på läget!

Arvika var invaderat av vit hud, svarta kläder och märkliga maskeradutstyrslar! Den riktiga festivalklädseln är egentligen inget för 35 grader i stekande solsken. Och all omsorgsfullt punkblek hud kommer att vara grisskär eller brunbrändsabbad efter tre dagar här!


Arvika är ju inte så stort så typ hela stan blir en enda festival.

Campingen är jättestor.Bara föreställ Er att bo i ett sånt här litet tält i den här värmen. Det kallar jag entusiaster!

Mer om vår Arvikaresa kommer i morgon.

Torsdagskvällen avslutade jag med besök i Silleruds kyrka, musik i sommarkväll. Det var alltså lanthandlare Richard och Alf på Smerere och ett par till som spelade. Det var riktigt mycket folk i kyrkan. Höjdpunkterna i konserten var Dan Andersson, Dire Straits-låten och Nocturne. Ett särskilt plus för behaglig temperatur i kyrkolokalen, men det var väl helt oförskyllt förstås.

För musikanterna ställde den relativa värmen i kyrkan ändå till problem. Instrumenten ville inte hålla stämning och luftfuktigheten var så hög att exempelvis gitarren blev blöt. Fast vi vanliga dödliga märkte ju inte det. Det har sina fördelar att inte vara så tonsäker.

Kommentarer
Postat av: TT

Dom är för söta dom små liven, att dom orkar.

Men man orkade mycket när man var i deras ålder och stod ut med värme!

Ha en trevlig helg!

Postat av: Marie

Jag håller med din gubbe, det är bara i bilen när AC:n är på som livet känns drägligt! Har mina funderingar på om man eventuellt skulle kunna betala en peng på ICA för att få stå i deras kylskåp någon dag eller två ;-)))

2009-07-03 @ 13:39:07
URL: http://www.alltiallon.se
Postat av: Thalina

Håller med dig om att det är skönt i bilen nu.Men kvällarna är ju fantastiska och det känns som om man vore i utlandet på någon ö nånstans.ha det gott kram Thalina

2009-07-03 @ 14:18:48
URL: http://thalina.blogg.se/
Postat av: Lena

Det är väl bara att hotta till sig lite i klädsel och frisyr och dra in på festivalen. Ni kan ju bo hemma.

2009-07-03 @ 17:09:43
Postat av: Britten

oj oj oj så underbart det lät med kyrkokonaserten skulle kunna tänka mig en sådan nu.....stor ( behöver väl inte säga varm ) kram till dig

2009-07-03 @ 18:37:05
URL: http://pyrobritt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback