Slåss är ok?? Åtminstone i LLA!

Det ska bli mer ok med  mer slagsmål på hockey. Om båda vill slåss.

Asch, det är i alla fall fel, främst för att det ger fel signaler till barn och ungdomar som håller på med hockey, men även till andra ungdomar  i andra sammanhang= Det är ok att slåss om saken om man är oense.

För mig är det solklart ett sätt att fika efter mer publik och högre intäkter, inte en slump att detta beslut om en ny domarpolicy sammanfaller med vikande publiksiffror. Det är lågt! Jag kan inget om hockey så det ska jag inte ha synpunkter på, men jag jobbar varje dag aktivt för att lära unga människor att nävarna aldrig är ett bra verktyg att lösa konflikter. Det finns bättre alternativ.  Och då blir såna här ställningstaganden rena sabotage mot exempelvis skolors trägna jobb att lära ut ett annat förhållningssätt i konflikthantering.

Kommentarer
Postat av: Lotten

Nej, det där förstår jag mig verkligen inte på. Är man inte där för att åka skridskor? En anledning att jag har svårt att ta barnen för att se hockey. Det går ju emot allt vi lär barnen annars och som man vill se i samhället rent generellt.Låter som ni fick en behaglig nyårsafton. Gott nytt år och god fortsättning!

Postat av: elena cn

Men, det är ju inte klokt! Jag har redan tyckt att det är bra löjligt att de slåss...de ska ju spela om pucken och inte puckla på varandra! Håller med dig...inga bra signaler varken till barn eller vuxna!

2009-01-01 @ 12:29:36
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: britten

Gott nytt år min vän...näää som jag sa förrut så tycker jag verklgigen inte slagsmål hör hemma på en idrottsarena ...ggrrrrr

2009-01-01 @ 16:42:38
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: Rut

I stridens hetta har det alltid hänt att de slängt handskarna och börjat puckla på varandra så länge jag varit med och tittat på hockey, för att glömma bort snytigarna i nästa moment.

Våra svenska småkronor vann i går mot Ryssland med 5-0 och gick direkt till semifinal, strongt gjort.Vill önska god fortsättning på nya året, det ser vackert ut där nere på stranden vid 12slaget.

Värmland, du sköna, inget går upp mot det.

2009-01-01 @ 17:22:29
URL: http://rut.blogg.se/
Postat av: kicki

God fortsättning på det nya året min vän, ta hand om dej och din familj, kramen

2009-01-01 @ 17:43:45
URL: http://kickilettenstrom.blogg.se/
Postat av: hockeymamma

Tackling är förbjudet i ungdomshockey.

2009-01-01 @ 20:24:23
URL: http://hannelesparadis.blogspot.com
Postat av: Inga M

Hannele: Glädjer mig att det är förbjudet! Men jag tycker ändå det är tråkigt att man tillåter direkta slagsmål med knytnävarna i vanlig hockey som skedde här. Det är många unga människor som tittar och tar intryck. Det här är ju deras idoler!

2009-01-01 @ 22:37:19
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Inga M

Lotten: Hockey live har idag en stämning som gör att jag skulle tveka att ta dit yngre barn.Elena: Jag läste kritik mot det här i sporten i NWT idag. Så det är några till som ogillar ökat våld på isen.Pyrobritt: Helt fel!Rut: När man ser det på TV så ser det inte så illa ut på något sätt men framför ögonen live så blir det väldigt påtagligt fel med slagsmål på isen.Kicki: Tack det ska jag göra, det är fullt upp nu.2009-01-02 @ 22:52:20
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback