GÅ OCH SE LARS LERIN PÅ VALDEMARSUDDE!

Lars Lerin

(Den här bilden finns på Värmlands museum och jag är inte säker på att den har följt med till Stockholm, men den är en typisk Lerin även om en sån här futtig liten bild inte alls gör konstverket rättvisa.)

Lars Lerins utställning på Valdemars Udde går in på sista versen. Den här helgen är sista chansen att se den. Gör det, gå och se den! Hans mörka ljus i akvarell kan ingen annan göra. Och ta gärna en visning också. Hans liv är en sannsaga i sig.

Lars är en  konstnär från trakterna av Munkfors och han har tidigare varit berömd mest i Värmland, men nu har även en större publik tagit honom till sitt hjärta. Utställningen på Valdemarsudde har pågått länge nu men har hela tiden varit mycket välbesökt. Man har haft 60.000 fler besökare tack vare utställningen och visningarna, som brukar locka c:a 20 deltagare, har under den här tiden haft c:a 100 varje gång.  En succé.

Efter Stockholm kommer den till Skövde. Grattis alla skövdebor!

Kommentarer
Postat av: Mia

Vilket bra tips. Jag har endast 8-10 mil till Skövde. Ska kolla in var och när utställningen går och ska försöka göra en utflykt till Skövde! Sådant piggar upp vardagen...

Postat av: Inga M

Mia: Den är verkligen värd att åka 10 mil för!

2009-01-18 @ 09:29:51
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback