Agenda...

har det inte varit på ett tag nu. Så här är det i alla fall:
I kväll var vi på en trevlig bjudning hos Rolands systerdotter A med familj i Svensbyn. Det bjöds en jättegod fisksoppa och jag åt lax, som jag gillar högt och rent. Stackars äldsta dotter M sitter där med ett brutet ben (ett av underbenen) nu så där 5 veckor till. Det var en en hästskjuts eller hur man ska uttrycka det. Hästar kan bli rädda om de trampar på is på vägen, det låter och krasar.  Förr fick man minsann ligga på sjukhus i flera veckor för sånt enades vi om. Numera går det bra att vara hemma.

Imorgon jagar gubben hare igen hela dagen och jag ska lata mig, gå ut och promenera i solskenet med taxen Oskar  och sedan förbereda kvällens övningar. Äntligen  kan vi få hit Snarkilsfolket. Nu har jag riktig abstinens, vi har inte setts alls över helgerna. Vi brukar ju fira nyår tillsammans och det fattas oss nu.

Undrar hur jag ska bära mig åt för att lyckas få se Stjärnorna på slottet då, mitt i maten? Asch, det är väl någon repris. Denhär gången är det Staffan Scheja och jag är jättenyfiken på honom.

Kommentarer
Postat av: L

uppe på övertid,

det löser sig med "fångarna på slottet"

Postat av: Inga M

L: Det kommer att lösa sig med reprisen imorgon klockan 19.00.

2009-01-04 @ 02:02:22
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback