GRATTIS VICTORIA OCH DANIEL!

 ÄNTLIGEN!!!   får man väl ändå säga.

Nu ska de tydligen i alla fall få förlova sig och bröllop brukar ju komma rätt snart efterpå i kungliga sammanhang. Kanske det blir nu under våren? Antar att
tidningarna kommer att explodera av nyheten idag. Märkligt att statsministern är den som först ska informeras och att regeringen ska godkänna!


Kommentarer
Postat av: Marie

Hahaha..jag tänkte skriva samma sak, men har inte hunnit ännu ;-)

Postat av: Hanneles paradis på Hisingen

Kul, har inte varit hos frisören... annars hade jag väl vetat (sonen spelade i Arméns musikkår förra året, vi tänkte att kunde vara roligt, om han fått spela på bröllopet. Till en konsert fick dom träna noter, som hette Wedding och då trodde vi...)

2009-02-24 @ 09:17:53
URL: http://hannelesparadis.blogspot.com
Postat av: britten

ja jag kan inte låta bli att tänka att det är ganska märkligt alltihopa i vårat moderna samhälle.....kram

2009-02-24 @ 09:41:31
Postat av: anne

Jo. men nu vet vi ju att det blir på försommaren 2010. Jag ska nog börja planera vad jag ska ha på mig då! På ett eller annat vis ska man väl vara delaktig! :)

2009-02-24 @ 18:00:59
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Cissi

Ja det var verkligen på tiden!Nej, jag vann inga pengar i lördags. Satsade 100 kronor på Black Jack och de spelade jag länge på men de gick åt. Men jag är nöjd. En av tjejerna som var med fick Black Jack 7 gånger i rad och blev 450 kronor rikare!

2009-02-24 @ 18:44:48
URL: http://cissilina.blogg.se/
Postat av: Hemlige Arne

Jag förlovade mig i all hemlighet jag, talade inte om det för varken statsministern regeringen eller pressen :)

2009-02-24 @ 20:42:14
Postat av: Inga M

Marie: Vi är som vanligt bland de mest morgonpigga bloggarna! Expressen var tidiga med nyheten och vågade lita på den utan bekräftelse.Hannele: Nyheten kom tidigt på morgonen på nätet via Expressen så det var inte så lätt att få reda på. Weddings finns väl kvar till nästa år!Britten: Ja, just förfarandet med att fråga regeringen om lov är märkligt. Annars gillar jag att vi har ett kungahus. Det är en sorts nationell dokusåpa med ovanligt sympatiska aktörer. Jag har inga problem med att skattevägen bidra till att den fortsätter.Anne: Jag vet inte hur Du kommer att vara delaktig, men jag får väl ta mig något snyggt framför TVn och låtsas :-)). Så gjorde gubbarna här på ålderdomshemmet när TVn kom. De trodde att de var synliga tillbaka för dem som de kunde se i rutan.Cissi: Låter ju trevligt. Mina två casinobesök jämnar ut varandra, det ena några hundralappar plus och det andra lika mycket minus.Hemlige Arne: Ha ha... Du kunde åtminstone ha annonserat i ortspressen! Grattis och lycka till i alla fall, oavsett när det hände. När blir bröllopet? Min gubbe är en sån där typisk värmlänning som bara "lôver å lôver". Vi har nu varit förlovade i 33 år utan någon logisk fortsättning! :-))2009-02-25 @ 04:39:24
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback