Den blå skålen - loppisfynd för 40 kronor i Eksjö!


Den gör sig inte riktigt mot furugul bakgrund. Blått och gult blir något diffust grönt så som på förra bilden av min skål. Men med blå duk under så framträder den vackra koboltblå färgen och blir så skimrande som den är i verkligheten. Jag måste fixa en riktig duk i blått att ha under, en som passar på byrån.

Kommentarer
Postat av: E

Jag använde P-spruta för 10 år sedan,men tack för omtanken. Och ja,den har ju varit ute på marknanden men som sagt, använder mig gärna av de äldre skydden ;-D Trevlig lördag

Postat av: Nilla

Hejsan IngaJag tror jag har ett likadant fat högt uppe i ett skåp, jag är lite kort i rocken och har dålig balans på grund av min sjukdom så jag vågar inte klättra på stolar, måste nog be min man ta fram det. Jag hade nästan glömt hur fint det är! För några år sedan så köpte jag massor med blått glas, numera blir det inte så ofta, men jag köpte faktiskt en jättefin blå vas i förra veckan när vi var på Kupan i Kristianstad. Jag skall ta en bild lite senare och lägga ut på bloggen så får du se hur fin den är. Den kostade också 40 kronor.ÖNSKAR DIG EN RIKTIGT TREVLIG OCH MYSIG ALLA HJÄRTANS DAG OCH EN FORTSATT TREVLIG HELG.

Kramizar från Nilla

2009-02-14 @ 11:46:32
URL: http://blankatorpet.blogspot.com
Postat av: britten

åååååå så fin verkligen ..grattis till det fyndet, skulle passat här uppe också...hjärtekram till dig min bloggkamrat i dag

2009-02-14 @ 12:43:04
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: Inga M

E: Ha det gott!nILLA: Om Du har ett likadant vore det intressant att veta något om dess ursprung / historia. Det är så otroligt vackert och har en så fin form så jag tror inte att det är ett fat vilket som helst. Dessutom har det samma klang som en kyrkklocka när man slår med fingret på det.Britten: Det skulle absolut passat in hos Dig!

2009-02-15 @ 18:38:42
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Suss

Sitter i Umeå och läser din blogg. Jag tror Janne har ett sånt där fat....tror alltså. Ska kolla när jag kommer hem. Här är kallt som bara den, jag bor i yllekalsonger och fleecetröja (inomhus).

2009-02-16 @ 22:23:25
Postat av: Inga M

Suss: Vad gör Du i Umeå och varför? Asch det har väl inte jag med att göra förstås.Vore himla roligt att få veta något om fatet. Jag har en bestämd känsla av att det är något särskilt med det. Det har en färg som inte går att återge på kort, helt fantastisk och en klang som en kyrkklocka. Vad brukar de vara stämda i? Ettstrukna b eller vad? (Jag skojar, har noll koll!!) Jag har ett förslag till date framöver, jag mailar.

2009-02-16 @ 22:46:12
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback