Kalabaliken i Årjängspolitiken är avslutad.

"PRESSMEDDELANDE
Centerpartisten Kenneth Christofferson har idag vid lunchtid bett Tina Kristiansson (s) om ursäkt för sitt uttalande, ursäkten har tagits emot och därmed är saken utagerad.

Centerpartiets kommunkrets i Årjäng

Roland Kylén
Kretsordförande"

Det här gick ut idag onsdag eftermiddag. Det kommer mer om detta i
VF i morgon.  Och det blev mer i DN efter några dagar kan jag uppdatera med.

Nu är det över med den politiska turbulensen i Årjäng, så jag kommer inte att fortsätta debatten här på bloggen heller och jag publicerar alltså inte de kommentarer som låg kvar igår kväll, de som jag inte hann bemöta då. Och jag kommer inte att fortsätta någon debatt i det här inlägget heller.

Det blev en bra lösning till slut. Det var självklart inte något parti eller någon partigruppering som skulle be om ursäkt för en enskild ledamots klumpiga och sårande uttalande utanför sammanträdestid. Det var han själv som skulle göra det och nu är det gjort och alla inblandade är nöjda.

Man kan ju bara hoppas att händelser av det här slaget i fortsättningen ska kunna hanteras på ett mer effektivt sätt och inom ramen för de mötesregler som gäller. Alla huvudpersonerna i det här dramat är kunniga politiker som vet hur man bär sig åt för att få upp en fråga på dagordningen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback