Juldekorationer


Detta med att julpynta tycker några är roligt, men inte jag.  Och det blir inte så mycket av den varan.

Fast några klassiker gillar jag. Det här är en kombination som jag gillar, en ready made  ;-))

Ängeln ligger där loj och lat, bara utsträckt för att kolla husets vandel och njuta av livet utan ansträngning. Den lille ettrige energiske tomten försöker förgäves få fart på honom och hotar med ett hötjuga.


Den fina adventstaken där bakom är en gåva från tyska vänner, gjord i Erzgebirge tror jag, gubben som sitter och röker till höger är också av tysk härkomst. Man sätter lite rökelse inne i den ihåliga gubben och så ryker det ur hans pipa. Rakt fram finns en juldekoration gjord av goda vännerna A och U i Hol. Den är himla fin fast kortet inte för den riktigt rättvisa.

Just nu annandagens kväll kl 23.30 är vi hemma från hockeyn. Båda sönerna med sällskap är i en av stugorna och maten var jättebra på Löfbergs Lila Arena. Hockeyn var inte strålande, jag vet inte varför Färjestad spelar så försiktigt och lite taffligt i år. Så här brukar det inte se ut.  Det blev 1-2 i förlängning om jag minns rätt, förlust alltså.  Jag skriver mer i morgon.






Kommentarer
Postat av: Mia

Tomten och ängeln gillar jag också! Mycket stämingsfullt. Jag är inte heller den som pyntar jättemycket, några tomtar här och där och några juldukar räcker gott i mitt hem. En och annan julblomma satsar jag hellre på, det är dekoration så god som annat...

Postat av: Ailas

När det gäller den omstridda granen håller jag mig helt neutral och låter er själva tvista om saken.



Däremot tycker jag att du har fina juldekorationer, känner särskilt mycket för tomten med högaffeln. Han är ju garant för att det faktiskt blir jul!



När det kommer till hockeyn, så... Tror nästan att jag ska blogga om hockey senare idag. Då ska du få se! :)



God fortsättning!

2009-12-27 @ 10:16:46
URL: http://ailas.svenskablogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback