Bonde söker fru...

... såg vi på häromsistens. Det var visst bara bonden Tilde som hittat någon för ett mer varaktigt förhållande.  Hon umgås förresten med dotter till min flitigt vikarierande kollega så hon var i Blomskog på besök för inte så länge sedan, med häst o allt tror jag. Ha ha nu fick jag skvallra lite! Fast skvaller är viktigt, det bildar det sociala kittet mellan människor och hjälper oss att hålla ordning på varandra inom och utom "flocken". Fast skvaller som har elakt syfte går bort förstås, bara sånt som grundar sig på intresse för andra människor är godkänt.  Bonden Roger bjuder på sig själv och många glada skratt, med naiva roliga kommentarer. Först väckte han nog mest medlidande men vinner absolut i längden genom att vara genuin och en showare. Såna är kul att leva med, kan jag rekommendera Camilla. Roger säger att de ska träffas över jul igen men Camilla säger att det är slut. Vem vet?

Kommentarer
Postat av: Mia

Det behövs två för att dansa tango... även för en dejt!

Postat av: Josephine Myrén

Jag håller fullständigt med dig! Lite gott skvaller*** Min gode vän Robert Gustafson fyller år i morgon hela varma 45 år ;) Hurra och här i Småttelandet snöar det för fulla muggar! Men nu skiner solen en sväng och jag med en god vän ska till Blankaholm på julmarknad och en liten jultallrik (kanske en snapps)

GOD JUL igen

Kram Jossan

2009-12-19 @ 13:10:39
URL: http://finest.se/josephinemyren
Postat av: Suss

Kul att du också kollat på "Bonde". Många fryner lite på näsan åt det, men på skolan är vi några som står för att vi roas av det. Sen är det inte särskilt seriöst, men kära nån, det är jag i så många andra sammanhang, att det jämnar ut sig.

Jag tänker även titta på det utlovade programmet om hur det gick sen, som visst ska gå på nyårsdagen.

2009-12-19 @ 15:00:19
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Herta

Lite roligt kan vi ha framför TV:n men även tänkvärt blir det ibland. Tv teamet klipper ju och klistrar som man har lust med så man vet ju inte riktigt hur de pratar egentligen.

2009-12-19 @ 21:35:47
URL: http://hertablogggen.blogg.se/
Postat av: Inga M

Mia: Absolut! Vi får se i uppföljningsprogrammet.



Josephine: RG är en favorit här hos oss, men vi känner honom inte förstås. Sonen som har en fot inne i kändisvärlden säger dock att han är en clown med stort allvar i botten.



Suss: Ha ha...visst får man fryna på näsan om man vill.



Herta: Visst är det så, TV kan fixa till nästan vad som helst.



2009-12-20 @ 06:23:25
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback