4-årsjubileum på bloggen!

Nja inte på dagen men ungefär, så är det fyraårsjubileum på bloggen. Trodde att det skulle bli en fluga, något som går över. Var det inte så hon sa Inez Usman eller någon annan politiker om internet; att det var en fluga som snart skulle gå över.

Men internet håller på och min blogg också. Det är lika roligt idag som då. Jag gillar fortfarande att kunna kasta ner dagboksanteckningar och snabba tankar, likaväl som det är roligt att ibland gå mer på djupet i något inlägg och söka efter fakta och bakgrund. Men min blogg kommer aldrig att bli en tidning med krav på opartiskhet eller balans mellan olika intressen. Den är min och jag tillåter den att präglas av mig, mina åsikter och mina tankar.

Regelbundet utbyte med en mindre skara andra bloggare och kommentatorer hade jag inte föreställt mig innan, men det blev det och det är också roligt  att ha. Några har hängt med länge, några är nya, några har lämnat sin blogg därhän och bytt plats eller sysslar med annat. Det får man acceptera. Bloggen behöver inte vara livslång kontakt men kan vara lång kontakt, så länge man vill, utan förpliktelser.

Idag är det juldag och vi gör inte många knop i stugan. Det sovs mycket, hälsas på hos de äldre och äts rester.




Kommentarer
Postat av: anne

Bloggandet är förvånansvärt givande och inte alltid på det viset man på förhand trodde eller förväntade sig. Vi fortsätter så länge det känns så här! :)

Postat av: Suss

Inte många knop är helt rätt hos oss också. Jag har inte ens varit längre ut än på uterummet. Man ska ha någon sån här dag också.

Grattis till de 4 åren, själv är jag ganska grön bloggare än, du minns så klart hur det började. Trots initialt motstånd är jag glad att du tjatade igenom det. TACK! God fortsättning på helgen!

2009-12-25 @ 19:45:55
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Inga M

Anne: Det är annorlunda ja, roligt med de fasta kontakterna så som Din blogg och roligt med många fler läsare än jag trodde när jag startade.



Suss: Tackar! Du har ettårsjubileet att se fram emot om jag inte minns fel. Kul att Du också blev bloggbiten. Du har ju fått Din fars skrivlust, helt klart.

2009-12-25 @ 22:44:32
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Suss

Inga, hallå! Jag har redan passerat 1-årsdagen, det var i höstas nån gång!

2009-12-25 @ 23:20:08
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Ailas

Jag är full av beundran och vördnad inför ditt jubileum. Själv trampar jag fortfarande i barnaskorna och söker min bloggidentitet. Tröttnade snabbt på min första blogg, men just nu tycker jag att detta är väldigt roligt, så jag kommer väl att hålla på ett tag till... Det är också roligt att träffa på nya människor på det här sättet; tycker redan att jag lärt mig en hel massa nytt dessutom.

2009-12-25 @ 23:20:32
URL: http://ailas.svenskablogg.se
Postat av: Inga M

Suss: Oj, tiden rusar!



Ailas: Jag tror absolut att man ska passa sig för att låta bloggen utvecklas till en ny plikt bland andra plikter. I så fall kan det nog bli väldigt stressande att ha ett dagligt krav på sig att skriva något. Det ska vara roligt. Jag skulle sluta direkt om jag märkte att det blev betungande.

2009-12-26 @ 06:34:59
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Mia

Jag har också mer eller mindre regelbundet bloggat i drygt 4 år. Började här på webblogg, men gick snart över till en amerikansk blogg... som idag är nedlagd. Där fanns mer möjligheter, enkelt att lägga ut tävlingar osv... men som sagt, när inte den funkade återvände jag till webbloggen...

2009-12-26 @ 08:14:09
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: Trolda

Grattis till jubileumet och GOD FORTSÄTTNING! Låter kul med hockey och KÖR FÖRSIKTIGT! =D



Trolda - =D

2009-12-26 @ 14:17:55
URL: http://trolda.blogg.se/
Postat av: Inger Maryissa

Men oj...har du bloggat så länge.

Grattis till din bloggs 4-års dag.

jo, bloggandet verkar hålla i sig, och toppen tycker jag, för det är ju så roligt.

Att kunna skriva om olika saker och den intressanta och fina kommunikation som blir.

Ha en fin fortsatt helg.

2009-12-26 @ 22:29:24
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback