Utan å,ä och ö ...

...lyckades jag skriva förra inlägget, det om BH-shopping.  En kul utmaning! Det skrevs på LA-sonens amerikanska dator i Stockholm. Den saknar de ursvenska sista bokstäverna i alfabetet. Nu är vi på väg hem och jag bloggar i bilen med hjälp av uppfinningen mobilt bredband. Fungerar förträffligt så länge man befinner sig i områden med någorlunda mobiltelefontäckning och det gör man efter E18. Helt perfekt! Allt var inte inte bättre förr.

När vi kommer hem idag, torsdag, så ska vi se Packmopedsturnén och det ska bli himla spännande, dels att se showen förstås (vi har sett dem förut), dels att se hur man lyckas knöla in 700 åskådare på hembygdsgården i Sillerud. Det måste vara i klass med att utfordra flera hundra personer med (vad var det nu?) fem fiskar och nåt mer. Mirakelnivå alltså! Men det går säkert bra, det är duktigt folk som håller  i arrangemanget.

Sen ska jag läsa igen i bloggar som jag inte hunnit med de senaste dagarna. Det kan ju ha hänt massor där förstår jag!

Jag kommer också att publicera inlägg +bilder från vår vistelse i huvudstaden. Det blev trevligt boende på Wollmar Yxkullsgatan den här gången, spännande flanerande på det livliga söder, intressant besök på  DICE dataspelstillverkare, mysigt uteätande med båda sönerna + flickvän Carin och givande besök på Edsviks konstutställning i Sollentuna.

Kommentarer
Postat av: ingrid

Det ska vara en tvätt äkta fröken till det!!!Ser fram emot måndagen, ha det så gott till dess!!!!!

2009-08-06 @ 10:50:09
Postat av: Thalina

Ska bli roligt att få se dina bilder från Stockholm och att få höra om ni alla fick plats på hembygdsgården.Ha det så gott kram Thalina


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback