Många fler läsare än jag förtjänar...

...har jag fått!! Roligt är det förstås och jag hoppas alla känner sig välkomna,  men jag undrar fortfarande var alla kommer ifrån. Det måste ligga någon länk ute någonstans som gör att nya människor tar sig hit. Undrar var? Någon som vet?

Kommentarer
Postat av: Mia

Du har en blogg som är uppskattad, Håller de höga besökssiffrorna sig vecka efter vecka så kan du vara säker på att det är bloggens egen dragningskraft och inget annat! Jag gläds med dig och tycker absolut du är värd den uppmärksamheten.

Postat av: Inga M

Mia: Tack, det var snällt sagt! Statistiken har annars legat rätt stabilt över längre tid och så är det plötsligt dubbelt så många och i någon veckas tid. Jag blir ju så himla nyfiken var länken ligger någonstans.

2009-08-26 @ 06:31:04
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: britten

ja ja gsäger som mia....så är det...ibland så undrar jag också , när man har över 100 besökare och 25 % kommentarer så tänker jag i alla fall...VEM ? är dom övriga som läser mina enkla rader .....du tack för tips om gott att dricka....och ha en bra dag

2009-08-26 @ 08:28:04
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: Lena

Häromdagen hittade jag

2009-08-26 @ 08:57:25
Postat av: Lena

Hoppsan, nyss blev det lite tokigt.GP skrev på nätupplagan om de 16 vargrivna fåren den 23/8 och angav också två länkar till bloggar om varg. En av dem var din om Tommy Hammarström och "Vargen kommer".Kan det vara en förklaring till att fler tittat in?

De som gjort så har sedan hittat underbara bilder och tänkvärda och roliga inslag från en klok kvinna.

Jätteroligt!

2009-08-26 @ 09:13:35
Postat av: Gubben

Minns inte längre vad som fick mig att komma hit ... men eftersom jag fortsätter att titta in lite då och då så är det som Lena säger dina "tänkvärda och roliga inslag från en klok kvinna" som lockar!

2009-08-26 @ 16:17:15
Postat av: Inga M

Alla: Tack för snälla ord om min blogg. Jag gör mig dock inga illusioner om mitt anspråkslösa forum i cyberspace. Det är en liten blogg i nätrymden, men för mig är den väldigt rolig att pyssla med och mina trevliga medbloggare bidrar i högsta grad till det. Visst är det roligt att ha läsare men antalet är inte så viktigt, jag minns fortfarande den svindlande känslan när jag såg i statistiken att jag hade 30 unika besökare på ett dygn. Jag såg dem framför mig, tänk så många som en skolklass satt och läste min blogg!Roligt att få reda på länken i GP, den förklarar en del av de nya läsarna, men inte alla, för en hel del kom före den 23:e augusti.

2009-08-26 @ 20:56:24
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback