Jazz på djursjukhus!

Nej, nej, nej! I morse, lördag,  när Roland var ute i skogen med Jazz så lyckades han skära sig ordentligt i  en fot. Roland tog honom till veterinär i Säffle men han kunde bara konstatera att en sena till en tå var helt av och måste sys och gipsas på ett sjukhus. Eftersom vi väntade gäster och dessutom fiskegäster till den andra stugan ¨så blev det den andre delägaren B i Leverhögen som mötte upp efter E18  och åkte till Karlstad med Jazz. Nu har vi tagit emot våra japanska gäster, son och sonhustru och haft en trevlig pratstund med dem över en kopp kaffe och äppelkaka. Men vi vet inte hur det går med Jazz. Antagligen måste han stanna kvar i Karlstad över natten. Det är såna här tillfällen man tackar särskilt för försäkringen. Det blev jäktigt att hinna med allt ensam som vi skulle ha varit två om men det gick bra.


Kommentarer
Postat av: vivan

Hoppas det går bra med vovven,inte kul när det blir sådana stora grejer!Nej staten funkar inte hos mig heller!!

Trevlig helg och kram!

Postat av: Lena

Oturligt sammanträffande, Jazz och japanerna. Ett gott råd: Håll gubben hemma från skogen nästa gång det är något stort på gång.Stackars Jazz, nu blir han konvalecent under många veckor med gips och antibitkrage. Han är nog lika ledsen som husse. Vi har varit med om samma sak.

2009-08-29 @ 17:19:41
Postat av: britten...

aj då aj aj ..Var det glas ?...då blir man ju så arrrrrggggg....min lilla älskling uppvisr väldigt mycket ålderskrämpor just nu och mitt hjärta blöder.....vi får nog ta en sväng till vet igen och som du säger tur man har försäkring....ha det gott trots allt...

2009-08-29 @ 17:49:22
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: anne

Stackars Jazz! Hoppas det går bra med behandlandet och tassen!

2009-08-29 @ 18:00:55
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Lotten

Usch stackaren. Hoppas han kryar på sig snabbt.

2009-08-29 @ 18:14:54
URL: http://blottenblogg.blogsome.com
Postat av: Marie

Åh, vad tråkigt!!! Är det inte konstigt att sådant alltid måste hända när det passar som sämst...jag tror stenhårt på Murphys law ;-), jag lyckas i all fall drabbas av den med jämna mellanrum. Skönt att ni hade uppbackning i alla fall av ägare nr 2.Önskar er en riktigt trevlig kväll trots att dagen började lite dåligt!

2009-08-29 @ 20:09:07
URL: http://www.mariee.se
Postat av: åsa

Håller tummarna, både för Jazz och "besöket"..

Ha dé!

2009-08-29 @ 20:35:55
URL: http://tantraffas.blogg.se/
Postat av: Suss

Håller båda tummarna för att det går bra med Jazz. Inte kul när djuren är dåliga, i synnerhet inte som ni har det just nu, men så mycket folk på intåg. Det blir nog bra med alltihopa när det är dags att sammanfatta.

2009-08-29 @ 22:28:29
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback