Inte en stavelse rätt...

...blev det om dagens förväntade aktiviteter! Och det är gubbens fel!! Han har minsann inte skuvat ihop några IKEA-skåp. Han avsynade stuggäster i morse och försvann sedan på Maraudern till ett jaktmöte, därefter blev det några minuters vila, + ankommande fiskegäster i bägge husen (gamla goda vänner f.ö.) Och nu, som sant sällskapsjuka matvrak,  förbereder vi som bäst för att ha med goda vänner ut på sjön, K och O från Holmedal. De har aldrig varit här på Östra Silen förut och det ska bli roligt att guida runt lite. Vi äter lite grilljox, dricker kaffe och lajar runt lite. Förpliktelserna bara rinner av oss så där!! Refererande till förra inlägget så skulle jag vilja påstå att det är en konst, en konst att lägga förpliktelserna ifrån sig, för att ägna sig åt vänner, mat och annat trevligt. Det är nåt man lär sig med åren och med ett allt rymligare samvete!

Jag har bara tvättat i min nästan färdiga nya tvättstuga, strukit och slängt trista blommor i trädgården. Bloggen har jag också misskött, men jag är alltså inte arg på någon, det är inte därför mina kommentarer har varit fåtaliga. Och jag hinner inte publicera halvfärdiga inlägg. Men det kommer.

Kommentarer
Postat av: Marie

Hahaha...här var det riktig semesterstäming tror jag ;-)

Postat av: Inga M

Marie: Exakt! Och jag får erkänna att det är gubben som hela tiden lär mig att släppa kontrollen (lärarekollen!) och göra sånt som är roligt istället. Han har tränat på det sen han var liten, att undvika / skjuta på det som är tråkigt menar jag. God livsfilosofi!

2009-08-09 @ 01:11:50
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback