"Immortal Works" i Göteborg!

"Efter att ha läst ditt blogginlägg om Figurationer debatten tror jag att du skulle vilja se den utställning som jag kommer delta i till hösten. Immortal Works heter den och kommer innefatta ett femtiotal verk av målare från FAA såväl som från kretsen kring Odd Nerdrum. Med början i mitten av oktober och fram i december kommer dessa visas på Wasa konsthall i Göteborg. Kan vara värt att veta lite på förhand kanske - vi har inte börjat marknadsföra utställningen riktigt än."

Så här skriver Andreas Birath som är verksam i Florence Academy of Art i Göteborg, konstskolan som arbetar med  figurativt måleri i klassisk teknik.

Det blir alltså en spännande konstutställning i Göteborg till hösten, en utställning som jag gärna vill se om det finns möjlighet.

Roligt att det håller på att växa fram en utveckling av något annat än Hafs- och slafskonst i Sverige också, inte bara i Norge.

Senare under dagen ska jag skriva om Rolands resa till Torsby igår, till hundutställningen där och om en jättetrevlig kväll på Önnebyn. Där kommer att finnas med ett "tallrikskonstverk" av Seline. :-)

Nu återgår jag till målningen i källaren. Det återstår bättringsmålning lite här och där i skarvar innan vi ska flytta tillbaka allting. Det blev bra till slut, jag är jättenöjd! På torsdag ska vi köpa den inredning som fattas, några bänkskåp och ett högskåp.

Kommentarer
Postat av: Suss

Vad skönt att det blev bra till slut där i källaren. Det är förfärligt att vara i ett rum där man inte trivs, i synnerhet ett "arbetsrum".

Utställningen verkar intressant, fast jag erkänner gärna att jag är en ren amatör i såna där sammanhang, även om jag gärna går på utställningar.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback