Hinna med...

...ska jag den här helgen. Det blir att läsa igen bloggar som jag missat i flera dagar, kolla att LA-sonen kommit fram till LA (han är där för att hjälpa sin fru att packa och flytta med till Sverige!), fortsätta med att lägga ut bilder bl.a. från stockholmsresan, åka på båttur i det fina vädret vill vi också, installera inredningen i tvättstugan, den  som gubben håller på att skruva ihop.  Fina lediga dagar kan det bli så här i ledighetens elfte timme. På måndag börjar allvaret igen.

Kommentarer
Postat av: Marie

Hur är det, ska du ha en klass nu i höst? Jag har för mig att du skrev någonting om att arbeta som speciallärare...eller har jag rört till det nu igen?

Postat av: Mia

Vad ni ska hinna med mycket... ja, att du har läst i min blogg det har jag sett... Jättekul med alla dina trevliga kommentarer!



Redan dags för skolfolket att dra igång!? Ja, snart i mitten på augusti... Tiden går fort, alltför fort ibland...

2009-08-08 @ 09:47:07
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: anne

Ja, jag funderade tidigt i morse vart du tagit vägen.. Funderade på om det var jag "som sagt något"...;)



Visst var det du som gillar lampor? jag har bilder på två intressanta sådana i senaste inlägg!

2009-08-08 @ 16:22:40
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga M

Marie: Jag fortsätter som klasslärare med min nuvarande klass ett år till och sedan går jag tillbaka till jobbet som speciallärare. Är det tänkt. Fast först är det en och en halv veckas kompetensutveckling (?) och ett par planeringsdagar.



Mia: Ja, just när jag vant mej vid att vara ledig så ska vi dra igång igen.



Anne: Jag blir så imponerad av Ditt minne. Jo, jag gillar lampor, ska genast gå in och kolla. Vill egentligen ha kristallampor i tvättstugan men tror inte att gubben går med på det. Fast på Blocket säljs just nu två fina som skulle passa. Och det är här i Karlstad!!!!



2009-08-09 @ 01:20:58
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback