Dom har landat!!!

Det gick bra med flygresan från LA till Sthlm för sonen och hans fru och katterna. Vi drar en suck av lättnad och kan sluta upp med att kolla efter eventuella flygplansolyckor på nätet.


Nästa helg kommer de hit tillsammans med japanska föräldrar / svärföräldrar. Vi glädjer oss redan över det. Roland har redan träffat föräldrarna men inte jag och det ska bli så spännande.


Kommentarer
Postat av: Marie

Ja, jag förstår att du är nöjd med att de har landat. Jag tyckte att Medis resa från Mallorca som bara tar några timmar var tillräckligt lång tid (att lida sig igenom).

Postat av: åsa

Förstår, att ni är lättade, det är oroligt när man har familjemedlemmar farandes och flygandes.

Spännande att träffa sonens svärföräldrar, vilken kulturchock det måste bli för dem...

Ha dé!

2009-08-21 @ 20:17:01
URL: http://tantraffas.blogg.se/
Postat av: anne

Men så spännande att träffa dem för första gången! När kommer de till Sverige? Hur länge blir de hos er?

2009-08-21 @ 21:11:54
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Herta

Men så roligt att få hem alla fyra och att resan gick bra. Ush kollar Du också flygplansolyckor när någon närstående är ute och reser.Och Du jag skall inte flytta. Det är inte alls aktuellt. Däremot andra i familjen som kan läsas i min blogg och som jag trodde att Ni alla förstod?

Trevlig helg!

2009-08-21 @ 21:56:28
URL: http://hertabloggen.blogg.se/
Postat av: Inga M

Marie: Ja, jag är fjompig när ungarna reser. Det går aldrig över.Åsa: Ha ha, ja det kan det verkligen bli!!Anne: De kommer på lördag hit till oss och åker igen på måndag. Sedan far de vidare till Stockholm och till Tyskland. Jag tror att människor födda i Japan är vana att semestra snabbt.Herta: Ok, ja trodde det var Du som skulle flytta och jag blev lite förvånad.

2009-08-21 @ 22:24:21
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: anne

Jovars, det har man väl hört; Stockholm överdagen, båt till Helsingfors, flyg till Rovaniemi och hem. Jag tror det var en kusin till makens doktorand som drog en sådan weekend-repa...

2009-08-22 @ 17:13:19
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga M

Anne: Jag tror att de har rätt lite semester så de fattige dagarna som blir så går det fort och tas mycket kort, sedan tittar man på fotona mellan varven. Fast det kanske bara är fördomar alltihop.

2009-08-22 @ 17:46:14
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback