Det gick bra!!

Vi hade en himla trevlig kväll.

Älggrytan var nog inte allra bästa, vet inte varför men den var ätbar.

Dukningen blev som jag tänkte, kanske lite bättre.

Och framför allt vi hade trevligt!!

Det är väldigt lättsamma och avslappnade människor, sonens japanska svärföräldrar. Vi skrattade och pratade hela kvällen. Det är förstås också ett kärt samtalsämne att jämföra olika kulturer.


Jag hann inte ta kort på dukningen med rönnbär på för just då var vi lite jäktade, men det  här är efteråt och det stämde, blev som jag hade tänkt mig.


Vi fick den här en vacker träbox med fint sidenband. I japansk tradition så har man så vackra presentomslag.Inne i boxen är det den ljuvligaste choklad. Vi fick en del andra fina japanska saker, en vacker duk som man använder som förpackning vid utflykter eller presentande, solfjäder, ätpinnar.

Ett moln på himlen är att Jazz är kvar på djursjukhuset. Det är ingen fara med honom men något gick fel när han skulle sövas så han blev aggressiv. Personalen skulle ringa och meddela hur ingreppet gick och hur det blev men vi hörde inget! Till slut lyckades den andre delägaren komma fram och fick alltså meddelande om detta. Nu vet vi fortfarande inte om vi kan hämta honom i morgon. Men vi har varit kraftigt missnöjda med djursjukhuset i Karlstad förut och brukar anlita en norsk djurläkarstation i Norge, i Mysen. Men vi fick inte kontakt med dem idag.

Kommentarer
Postat av: Lars B

Hej Inga.

Du måste berätta vad ni har för dåliga erfarenheter av djursjukhuset i Karlstad. För oss i Närke finns det ju tyvärr bara Karlstad eller Strömsholm att välja på om det händer något akut. Eller att dra iväg ännu längre, söderut till Skara.Vi hade bestämt oss för att Karlstad skulle vara förstaalternativet för oss, men det finns kanske anledning att tänka om?Om du inte vill vara chikanös på bloggen, får du gärna skicka ett mejl via vår hemsida.Kul att läsa din blogg för övrigt. Brukar titta in ibland, sedan du var och hälsade på förra året och tog bilder här. Och just i dag var ett sådant tillfälle.

Postat av: Marie

Det låter som om kvällen blev lyckad och det var naturligtvis roligt. Det går ju inte att sticka under stolen med att goda relationer till barnens svärföräldrar är av godo för alla inblandade parter.Däremot var det mycket tråkigt det där med Jazz. Jag hoppas att det löser sig under dagen och att ni snart får hem honom!

2009-08-30 @ 07:39:48
URL: http://www.mariee.se
Postat av: Mia

Skönt att besöket blev som ni hade tänkt även om det är tråkigt att Jazz behövde uppsöka sjukhus. Hoppas han snart är hemma igen och helt återställd!Apropå olika kulturer... visst är det spännande. Och era japanska gäster uppskattar säkert att få komma rakt in i det svenska hemmet... De få gånger jag lyckas få komma in i hem i länder jag besöker tycker jag är andäktiga...

2009-08-30 @ 09:51:17
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: Marianne

Jättefin dekorering på bordet. Det är trevligt med lite natur inomhus oxå.

Vi fick oxå dukar till att knyta plus en bok.... på japanska, om hur man gör, men den får Catrin översätta. Ser väldigt kul ut iaf.

2009-08-30 @ 11:28:55
URL: http://www.lindansarn.blogspot.com/
Postat av: Eva

Härligt att kvällen blev lyckad.

Djursjukhuset ja...jag fördrar Solstaden i Karlsatd . Mycket proffsig personal och ej så många inläggningar.

2009-08-30 @ 19:08:54
Postat av: Suss

Ni verkar ha haft en helt underbar kväll med sonens japanska svärföräldrar. Vilken otroligt vacker ask också, jag som älskar vackra paket föll nästan i trans. Innehållet kan man också "transa" över!

2009-08-30 @ 20:50:37
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback