"Låt den rätte komma in"...

...har jag nu till slut lyckats traggla mig igenom. En riktig skitbok. Att läsa om vampyrer i modern miljö är totalt ointressant, ja, att läsa vampyrromaner är ointressant. Själva fenomenet saknar trovärdighet, alltså blir det hela bara tråkigt. Sedan frossar boken i äckligheter; syraförstörda kroppar, självdestruktivitet, dödlig mobbning, blod i mängder förstås och rituella avlivningar.

Jag antar att den har blivit en riktigt grym film, det borde den kunna bli med den här storyn i bakgrunden, men jag vill inte se den heller!

Läs den inte, om det finns något bättre att ta till! Det blir i alla fall mitt råd!

Kommentarer
Postat av: Gisan

Jag har inte lockats varken av den boken eller filmen. Nu känner jag att jag låta bli den och lägga boktid på andra böcker istället. Kramar...

Postat av: Sofie

låter absolut som en fullständigt meningslös bok ;)

2009-04-16 @ 08:59:50
URL: http://livelifetoitsfullest.blogg.se/
Postat av: UR

Boken har sina poänger, men däremot filmen är faktiskt riktigt bra!



DE båda unga skådespelarna gör kanonbra insatser i den filmen. Trot eller ej, men klart sevärd!

2009-04-16 @ 09:33:07
URL: http://jaktomat.blogspot.com/
Postat av: Suss

Inga, Jag har också läst den och jag tyckte det var en riktigt bra modern skräckroman. Visserligen är jag ingen stor älskare av skräck överhuvudtaget, men den här läste jag utan framtida men. Sover lugnt på nätterna och förfasas inte över författarens fantasi.

Nu ska jag snart ge mig på Kunzelmann & Kunzelmann så får vi diskutera den!

2009-04-16 @ 17:17:03
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Inga M

Gisan: Du missar inget!



Sofie: Den boken kan man absolut avvara!



UR: Jag kommer inte att se filmen. Inget som liknar den här boken kan intressera mig. Jag får kolla på de här skådespelarna i någon annan film och hoppas att de gör bra ifrån sig där också.



Suss: Nej det handlar inte om att inte kunna sova på nätterna för att boken är hemsk. Det handlar om att den är himla tråkig tycker jag. Jag fick tvinga mig fram genom sidorna för att komma till slut någon gång. Det finns spännande och bra skräckromaner men enligt mitt förmenande så hör den här inte till den kategorin. Den här var bara utstuderat äcklig. Ser fram emot att höra Dina åsikter om C J Wallgrens Kunzelman!

2009-04-17 @ 05:57:49
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Lotten

Har inte alls lockats av boken, men svärmor som fick den till födelsedagen tyckte den var ganska bra (fast väldigt äcklig/otäck). Vampyrer är alls inte min grej.

2009-04-18 @ 11:21:43
URL: http://blottenblogg.blogsome.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback