Shoppingtripp!

Nu får det bli lite dagbok här i bloggen:
Idag lördag ska vi kasta loss för första gången på flera veckor och göra något annat än arbete en hel dag. Det blir en tur till Karlstad, till IKEA för lite inköp. Men först ska vi träffa de fiskegäster som lämnar en av stugorna vid 11-tiden. Och jag ska göra en risgrynskaka till kvällens äting. Vi har goda vänner, en tysk familj i det andra huset. De och A och U i Hol kommer hit. Det blir höstmat, mustig viltsoppa med gott bröd som vi köper i Karlstad idag, bra rödvin (kanske något italienskt  eller spanskt ? )  samt risgrynskaka med nykokt hallonsylt (kokade igår på frysta hallon) och grädde. Inte helt fel tror jag.  (Bäst att jag skriver också att jag inte äter det eftersom jag inte tål mjölk, jag äter vattenkokt snabbrisgrynsgröt med sojagrädde och hallon och eventuellt glass till) Det ska bli trevligt att ses. Vi behöver lite avslappnat umgänge nu efter att bara  ha jobbat och gått i skogen i flera veckor.


Kommentarer
Postat av: Hanneles paradis

Chilenskt vin är alltid gott.

Postat av: Gubben

Då önskar jag dig och övriga en trevlig kväll!

Här är det kräftor som gäller...

2008-09-13 @ 12:34:20
URL: http://gubben.webblogg.se/
Postat av: Inga M

Hannele: Sa just det till gubben när han skulle handla på systembolaget på Bergvik i Karlstad, men det var tyvärr stängt när han kom dit så det blev en flaska surt tyskt rödvin!:-)



Gubben: Tackar, det blev trevligt och lagom stimmigt. Kräftor har vi nog gjort i från oss för i år nu, men visst är det gott. Hoppas Ni också fick en en trevlig kväll.

2008-09-14 @ 06:53:32
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback