Kärleksörten blommar inte!

I ett stort bestånd är detta allt som blommar. Resten ser gråsvart och konstigt ut. Trist är det för inte så mycket annat blommar just nu och det hade varit vacker färg. Trolda vet Du?


Kommentarer
Postat av: Trolda

Jag frågade ju min chef som är trädgårdsmästare angående detta och han säger att han aldrig hört talas om något liknande problem på kärleksörten...Han TROR att det är någon form av svampangrepp och att plantan kommer igen tills NÄSTA år. I år får du helt enkelt stå ut med den trista åsynen...Och alltså istället hoppas på NÄSTA års blomning.Men visst är det trist när växterna drabbas på detta viset...och kärleksörten ÄR ju annars en av Höstens skönheter!Trolda - godmorgon!

Postat av: Trolda

Och så har du en liten "utmaning" hos mig om du vill...Men bara om tid o lust finnes!Trolda - tjingeling!

2008-09-28 @ 13:47:50
URL: http://trolda.blogg.se/
Postat av: Anonym

va tråkigt ! kärleksörten är ju annars ganska lätt och lätt att föröka ( hoppas jag ) har gjort ett försök nu här uppe..hoppas du kommer på vad det är...

2008-09-28 @ 17:08:49
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: En liten tant

Kilade in här efter drygt en veckas bloggfrånvaro och läste ikapp mig. Nu har jag ett allt överskuggande problem - jag blev så hungrig och kylskåpet innehåller inte något roligt! Vad mycket god mat du har fått äta!

2008-09-28 @ 18:11:21
URL: http://tant.webblogg.se/
Postat av: Hanneles paradis

Kärleksört som annars är så tacksam, även utan blommor.

2008-09-28 @ 19:57:17
URL: http://hannelesparadis.blogspot.com/
Postat av: Nina

Mina har sett ut så där några höstar... men i år är de fina. Kan vara svamp, blomvirus eller illvilliga små insekter. De dör inte av det i alla fall, det har jag sett.

2008-09-29 @ 09:00:55
URL: http://ninajohangarden.blogg.se/
Postat av: Hannele

Vilket härligt myrstack (när vi var små, stoppase vi avskalade pinnar i stacken, smakade som sura karameller :)

2008-09-29 @ 19:34:25
URL: http://hannelesjul.blogspot.com/
Postat av: Inga M

Trolda: TAck för hjälpen. Jag får hoppas på nästa säsong.¨Britten: Funderar på att klippa av de där svarta blomställningarna.Tant: Ha ha... ja bland undrar jag vad vi är för sällskapssjuka matvrakt. Åtminstone är det bilden utåt av våra liv, idel ätande.Hannele: Ja den står fin större delen v sommaren också.Nina: Det låter trösterikt.Hannele: Aha, det måste ha varit myrsyra. Har jag aldrig testat.

2008-09-29 @ 22:48:13
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback