Valdemars udde - Lars Lerin!!

Alltså, nu måste Stockholmsborna passa på och se en fantastisk konstnär!!  Lars Lerin ställer ut en massa verk på Valdemars udde. Jag lovar att utställningen är värd ett besök. Jag kan se hans svarta ljus hur mycket som helst, ingen kan göra såna bilder som han.


Kommentarer
Postat av: Trolda

Fantastiska bilder! Tack för titten :)Trolda - kram

Postat av: Rut

Det verkar bli en fantastisk utställning av en fantastisk konstnär. Dessutom är Valdemarsudde i sig en fantastisk lokal att ställa ut i. Jag har varit där otaliga gånger och sett utställningar och blir man trött mellan varven eller våningarna kan man gå och ta en fika i prinsens kök.

2008-10-12 @ 14:01:15
URL: http://rut.blogg.se/
Postat av: Blackout

Jag förstår att du njöt. Kanske man skulle dra sig mot hufvudstaden i alla fall...

2008-10-12 @ 21:42:35
URL: http://blackout.blogg.se/
Postat av: Inga M

Trolda: Då skulle Du se dem i verkligheten!Rut: Det verkar vara en stor utställning av hans konst och den spänner över en längre tid av hans konstnärskap. Jag skulle absolut se den om jag bodde i huvudstaden, även om jag har sett en hel del av det som visas där flera gånger om i Munkfors.Blackout: Utställningen är värd ett besök, det är inte så ofta man har tillfälle att se så mycket av Lars konst på ett och samma ställe. Och man ser vad allt föreställer. Han är smått ett geni.

2008-10-13 @ 22:40:12
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback