Lövkrattning med traktorhjälp...Min gubbe är på något sätt programerad att göra saker och ting så enkelt som möjligt. Jag krattade löv på asfalten och samlade ihop i högar. Sen förväntade jag mig att han skulle med mycket möda och stort besvär ösa upp alltsammans i en skottkärra och köra bort alla högarna.

Men tji heller...
Han kom på att det var enklare att sopa upp dem i skopan och köra dem till andra sidan vägen. Funkade bra!

Kommentarer
Postat av: Suss

Mmmmm, höstlöv, det är något jag gillar. När jag var lite yngre, dock vuxen, älskade jag att slänga mig ner i högarna och "simma runt". Sen flyttade jag till Västerbotten och där är det mest barr........!

Igår var jag igång igen, jag simmade inte, men jag lät det snöa löv, dvs kastade rakt upp o njöt när de singlade ner. HÄRLIGT!

Hade gärna legat i den där skopan!

Postat av: Marie

Här var det många fina bilder...men denna var nog bäst ;))). Kreativitet gillar jag... speciellt i kombination med ren smarthet...;-)).Vi har själva en liten tomt (800 kvadrat) och inte speciellt många träd, så vi behöver bara en gräsklippare med uppsamlare för att lösa de värsta lövproblemen :-)).

2008-10-21 @ 08:01:05
URL: http://www.alltiallon.se
Postat av: Lotten

Nu blir jag avundsjuk. Vi bar i hinkar upp i skogen eftersom plankorna över vattendraget hade gått sönder. Fast vi har ju en pluttetomt;-)

2008-10-21 @ 15:21:39
URL: http://blottenblogg.blogsome.com
Postat av: Inga M

Suss: Kan jag tänka mig! Du är välkommen! Och gubben får plats han med ( i skopan också!)Marie: Löv blev inget problem hos oss heller förrän gubben envisades med att vi skulle ha en stor lönn vid entrén.Lotten: Det är ju mer sport liksom

2008-10-21 @ 23:13:49
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback