Renoverar hallen gör vi!

Jag har redan skrivit om det  på bloggen. Jag beställde de klinkerplattorna som visades på bloggen. Vi får dem kanske i mitten på nästa vecka och då ska vi väl kunna skönja slutet på det här totala kaoset. Hallen hela normala innehåll ligger kringspritt i hela huset. Alla ytterkläderna ligger på en säng. Det gäller att vara tidigt ute på morgnarna för att finna olika persedlar.

Kommentarer
Postat av: frktjatlund

Jag hatar att leva i byggprojekt och är mer än glad att jag bor i lägenhet. Även om vi då och då gör mindre justeringar, så får värden fixa Extreme Home Make Over när det är dags för stambyte.

Postat av: Inga M

Tjatis: Håller med! Detta har vi pratat om i mer än 20 års tid, men nu var det gubben som drev igenom att det faktiskt blev gjort.

2008-11-21 @ 07:00:54
Postat av: Mia

Det är just sådant kaos i lägenheten som gör att jag har så svårt att komma igång med badrum o kök. Men det blir inte ett dugg roligare bara för att jag skjuter upp det.

2008-11-21 @ 07:10:51
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: Marie

Jag minns när vi gjorde i ordning vår hall. Jag hade fått för mig att det inte var ngt stort projekt och att det inte skulle påverka så mycket i resten utav huset eftersom jag inte tyckte att vi hade direkt mycket möbler där...oj så fel jag hade. Hela huset blev stökigt. Eftersom hallen är husets mittpunkt så blev huset belamrat både med hallens innehålll OCH materialet som behövdes till hallen. Dessutom spred sig byggdammet snyggt och prydligt i ett jämnt lager över PRECIS hela huset....



Detta var ungefär precis innan jul, precis som ni gör nu. VI skulle dessutom ha julen hemma hos oss. Min man och jag slet som galärslavar för att hinna med allt och framför allt för att få bort allt damm som hade finfördelat sig över varenda pinal i absolut hela huset som är på 170 kvadrat!

2008-11-21 @ 07:24:55
URL: http://www.alltiallon.se
Postat av: åsa

Finns nog inget värre än att leva i ett renoveringsobjekt, men som tur är så är det väl "bara" er hall som är aktuell just nu.

Att ha ytterkläderna liggande i en hög, det kan vara ganska så frustrerande, men det gäller ju bara en kort tid så....tålamod..tålamod../Ha dé!

2008-11-21 @ 11:55:23
URL: http://tantraffas.blogg.se/
Postat av: Suss

Härligt för mig att ni håller på med det där nu. Jag har en lapp i köket med en golvkille som ska vara bra. Har dock inte kommit mig för än. Nu får ni göra färdigt och utvärdera. Sen beställer jag!!!!

Tack och bock!

2008-11-21 @ 16:23:39
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Nina

Är inte avundsjuk på dig :)



Trevlig helg!

2008-11-21 @ 16:28:39
URL: http://ninajohangarden.blogg.se/
Postat av: Inga M

Mia: Fast gör det inte som vi; till jul!



Marie: Ja, kan Du begripa att man ska göra det just till jul!? Helkorkat!



Åsa: Ja, jag intalar mig just det; att om en vecka så är det nästan över.



Suss: Aha, Du ska åka snålskjuts på mina dyrköpta erfarenheter!! :-)). Ni får komma hit och kolla när det är färdigt!



Nina: Nej, inte jag heller! :-)

2008-11-21 @ 18:08:29
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback