Jag - delägare i en häst....!

Japp, nu är jag delägare i en häst och i ett stall!!

Tror jag i alla fall. Fast det är inte så mycket jag äger; kanske ett par tagelstrån ¨på hästen och någon sopborste i stallet.

Det handlar om
Rixallsvenskan i travsammanhang. Någon från olika stall, kanske ett i varje län, har en hästgubbe med som deltar i tävlingen Rixallsvenskan. De måste få in 300.000 var till att köpa och sköta och träna en häst för under en begränsad tid. Sedan ska hästarna tävla och mycket pengar tillfaller segraren och dess delägare (ja, eller åtminstone en stor fest).

Vi har köpt andelar i Västernorrland ( Christian Lindberg) och Värmland (Erik Berglöf) och de fanns till salu på Travmuseet här i Årjäng. Bara att gå dit och handla! Vi passade på när vi ändå var där och åt. Man kan köpa på ATG överallt tror jag.

Christian köpte vi därför att han är sambo med Carolin i Leverhögen (släkt med släkten!) som bor där uppe Norrland och han har en rolig plan för det hela. Erik Berglöf för att vi ser fram emot att bli bjudna på en rejäl kick-of i hans stall. Fest ihop med Erik B måste bara bli kul. 

Jag hör enligt rykten "på bygden" att det här med att köpa andelar i en Rixallsvenskahäst kan bli en populär julklapp.

Kommentarer
Postat av: Marie

Gratulerar..det låter spännande! Då är det alltså bara att hålla tummarna och hoppas på att det går bra för "din" häst ;-)))

Postat av: Cissi

Då är det bara att hålla tummarna!

Har hört en massa om Rixallsvenskan, kanske skulle man köpa sig en andel...



Kvällen igår var trevlig med god mat och dryck. Firade inget speciellt, jag och en väninna tyckte vi var värda lite god mat.. :o)

2008-11-15 @ 10:57:53
URL: http://cissilina.blogg.se/
Postat av: anne

Jag har hört om det där på radion och sett skyltar på pressbyrån, men mitt gamblande sträcker sig till enstaka trisslåter, så jag fördjupar mig sälan i sådant.



Posten, ja. Jag var till företagsposten och hämtade ut mitt nya körkort. Vad de annars har för service har jag ingen aning om. ICA tog emot mitt paket, visade sig fungera som en riktig post.

2008-11-15 @ 19:56:43
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Nu börjar det hända grejer!!!!vi kommer att få ännu mer gemensamt och du kommer att bli fast jag lovar.

2008-11-15 @ 22:15:16
Postat av: helena

Ja jag hörde nåt om detta på rix morronzoo....vad de hittar på där..kul att det händer lite nya saker

2008-11-15 @ 22:57:40
Postat av: Inga M

Marie: Jag återkommer när hästen är inköpt och jag vet vad han / hon heter.



Cissi: Jag tror att det kan bli lite spännande att äga en andel. Det blir ett slags lotteri fast med lite underhållning medan man äger lotten. Den ligger ju liksom inte bara där i fickan medan man väntar på utdelning. Köp en!



Anne: Hur som helst så är väl hela systemet i omvandling. Jag misstänker starkt att vi till slut får bära våra egna brev och paket.



Ingrid: Vänta bara!



Helena: Du får ge Dig med i leken!



2008-11-16 @ 12:07:03
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback