Bloggläsare ramlade av i flytten?

Några bloggläsare ramlade av när flyttlasset gick till den nya bloggplattformen. Eftersom det hände exakt den natten när min blogg flyttades och min blogg är ungefär som förut i övrigt, varken mer eller mindre avskräckande, så får jag anta att någonting hänt med länkmöjligheterna eller track backs eller ping backs vad det nu heter.  Hoppas att det löser sig så småningom när alla är flyttade. Tills dess får vi bara ha tålamod antar jag. Någon mer som är drabbad?  Inte för att antalet läsare betyder något men ändå........  :-)

Kommentarer
Postat av: Nina

Samma funderingar har jag. Det finns de som säger att deras länkar till mig inte fungerar... att de inte hittar mig längre.



Statistiken är som en katastrof, kan jag verkligen ha färre läsare än kommentarer per dag? Hur funkar sådant? Det kan ju inte vara så.



Likaså måste jag alltid klicka två gånger på inloggningen för att ens komma in i bloggen, första gånger säger inloggningen att det är fel namn eller lösenord, sekunden efter fungerar det...



Har mailat Roland men inget svar.

Postat av: Annaa M

Instämmer. Antalet läsare har inte varit så lågt sedan jag var helt ny som bloggare. Och jag tycker det är trist! Framförallt för att man tappar kontakten.

2008-05-26 @ 17:23:05
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: Sylvia

Helt klart är det något skumt med bloggen. Inlägg jag skriver kommer aldrig fram och som du säger, många av de "trognaste" som brukar lämnar kommentarer har inte hört av sig på länge.

2008-05-26 @ 17:25:53
URL: http://pantersylvia.blogg.se/
Postat av: Gubben

Ja, det verkar så även för mig...

2008-05-26 @ 18:16:56
URL: http://gubben.webblogg.se/
Postat av: Helena

Jag tänkte att jag helt plötsligt blivit mindre populär.... men det verkar ha smittat...

2008-05-26 @ 20:16:55
URL: http://gutta.blogg.se/
Postat av: Anonym

En bekant till mig frågade mig idag om jag visste varför det inte gick att besöka en av de bloggar som hon brukar besöka (det var blogg.se). Hon har bloggen sparad på sina favoriter, men när hon klickar där så finns inte bloggen. Hon har letat upp bloggen via en sökmotor och försökt att lägga in den igen i sina favoriter, med samma resultat.



Här är kanske något av problemet, det verkar vara någonting som krockar. Själv har jag inte haft några svårigheter att gå in på bloggarna som jag har sparade i mina favoriter, så det verkar ju som om det är "lokala" problem.

2008-05-26 @ 21:32:10
URL: http://www.alltiallon.se
Postat av: Rutan

Jag har så få läsare, så om hälften försvinner så finns det inga kvar alls.

2008-05-26 @ 22:54:46
URL: http://rutan.blogg.se/
Postat av: Inga M

Alla: Så var alltså mysteriet delvis löst! Vi är många drabbade och vi har alla drabbats av läsartapp i samband med flytten, alltså beror det på någon teknikalitet i systemet, inte på oss.



Skönt då kan vi alltså bara konstatera att vi är LIKA POPULÄRA SOM FÖRUT EGENTLIGEN! MINST! JAG TYCKER ATT VI ÄR BÄST OCH JAG TÄNKER FORTSÄTTA ATT TYCKA DET OAVSETT ANTAL LÄSARE.

2008-05-26 @ 23:11:49
Postat av: Ninni

För mig löpte det på precis som vanligt..gudskelov!



Vad iallsin dar är Pingback, såg att det stod det istället för trackbacks vilket jag inte vet vad det är heller.

2008-05-28 @ 06:08:40
Postat av: Inga M

Ninni: Jag har ingen aning om vad pingback och trackback är för något. Det låter avancerat och är säkert trevliga funktioner.



Det där med läsartapp i flytten tror jag handlar om länkar hit och dit. Det blev så när vi släckte ner familjens hemsida. Då försvann ett antal läsare samma dag, människor som antagligen gått in på bloggen via länken på hemsidan.

2008-05-28 @ 06:37:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback