Virus orsakar fetma!

Ja ha, så var det alltså. En förklaring till en explosionsartad ökning av fetma och övervikt  kan vara virus. Det handlar om ett förkylningsvirus kallat Ad-36 enligt forskaren Richard l Atkinson.  Glöm alltså diet och motion och livsstil och annat!. Fetma, liksom en massa andra krämpor, beror på virus.

Det talas redan om vaccin och någon kommer som vanligt att tjäna stora pengar på människors fåfänga alternativt på människors fåfänga förhoppningar. Fast det sägs ju inte rent ut förstås.

Allt står att läsa  i Nya Wermlandstidningen 7 mars 08.

Kommentarer
Postat av: Marie

Jaha...då det ju inte mitt fel att jag är lite för rund...jag är drabbad av ett virus!!! Då behöver jag ju inte bemöda mig med att hålla på och motionera eller ändra några matvanor, det var skönt jag som gillar bearnaisesås...det var alltså inte den det berodde på det var viruset! Det är alltid skönt när de kommer fram med bevis på att jag inte gör fel eller att MINA handlingar ger några konsekvenser. Då behöver jag inte heller ta ngt eget ansvar för mitt liv utan att det är lika bra att jag överlåter ansvaret till exempelvis sjukvården och i förlängningen samhället.

Jag börjar tro att det är manipulation på hög nivå: - om vi aldrig tar ansvar för vårt eget handlande måste ngn annan göra det, detta leder till fullständig kontroll för vederbörande. Jag blir bara en "nickedocka" i en "styrd" värld - ..... Vad man kan bli TRÖTT i bland!

Postat av: Mia

Bullshit! Det är vårt levnadssätt som gör oss feta - ingenting annat. Sedan har vi olika anlag, men prolemet är för mycket (och ofta fel sorts) mat och för mycket stillasittande. Så enkelt är det! Det är i vart fall min livsfilosofi...

2008-03-08 @ 08:36:39
URL: http://miatankar.webblogg.se
Postat av: Gisan

Om det ändå vore så lätt... Eller menar de datavirur, att man blir sittande för mycket vid datorn ;-) Kramar...

2008-03-09 @ 20:45:42
URL: http://gisan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback