Ögonblicksbild!

Just nu är det så här: (Känner att det här måste bli lite mer av dagbok igen)

Jag har kommit från skolan, justerar lite på dukningen till i kväll. Vi har en liten bjudning med 9 personer, en halvofficiell historia men samtidigt med goda vänner. Det ser vi fram emot
image1687

Så här får det bli, lite trångt men det går, det brukar gå.

Kollar dagens mail och blogg. Lyssnar på Elton John och Pavarotti-skivan på hög volym. Njuter bara av att det är fredag och att jag ska ha en trevlig kväll och att jag köpt mer blommande lökväxter att plantera ut imorgon.

Just nu kliver gubben in genom dörren. Han har handlat det sista till kvällens övningar och tagit med vita tupaner till mig och blommor till sin mamma, jättefint! Tackar!

Han berättar om dagens möte på Länsstyrelsen i rovdjursfrågor och om den brinnande lastbilen på E18, den som blockerat vägen för trafik hela dagen. Det hade precis hänt i morse när han¨åkte till Karlstad och det var i Norane. När han kom försökte chauffören att koppla bort släpet med någon borrutrustning för att rädda det som räddas kunde. Det var ett däck som börjat brinna och hettan var så stark att den slog in i bilar som passerade, Strax efter stängdes vägen av och trafiken leddes om en annan väg.

Vi ska nu direkt ner till svärmor och äta soppa. Ingen kan göra soppa som hon! Helt suverän. Jag har nog världens bästa svärmor. Hon är i farten igen, bakar, lagar mat och är pigg. Väldigt, väldigt roligt!!

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Det var en vacker dukning! Så vårlik i färgerna. Så trevlig att ha gäster och äta tillsammans, hoppas du får en trevlig kväll!

Postat av: Cissi

Vårlik dukning, gillar den gröna färgen.
Hoppas ni får en trevlig kväll!

2008-03-14 @ 19:20:44
URL: http://cissilina.blogg.se
Postat av: Marie

Det var verkligen en vacker dukning! Jag älskar att sätta mig vid ett vackert dukat bord, det inger förhoppningar (om ngt gott). ..;-))

2008-03-14 @ 20:03:07
URL: http://www.alltiallon.se
Postat av: Helena

Vilket fint bord. Jag är inte så där duktig på slikt. Men uppskattar när andra gör fint. trevlig helg

2008-03-14 @ 23:42:22
URL: http://gutta.blogg.se
Postat av: Hanneles paradis

Härligt att få duka fint och träffa vänner.

2008-03-15 @ 09:15:07
URL: http://hannelesparadis.blogspot.com/
Postat av: Inga M

Alla: Jag är verkligen ingen expert på fina dukningar, men jag gillar hålla på och bemöda mig ibland för att göra så fint som jag kan. Det blir ofta lite stenar med till slut fast jag inte tänkt det från början och ljus förstås. Och den här vårgröna färgen på duken gillar jag. Grönt på dukar är tacksamt, det blir ofta snyggt när man som jag har blommor på bordet både helg och söcken.

2008-03-16 @ 08:11:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback