Nya böcker!

Nu när jag skickat ut en ansenlig mängd böcker på book-crossing så är det roligt att fylla luckorna i bokhyllan med nya böcker. Böckerna nedan köpte jag på¨rean.

image1672
Pradaboken tror jag inte att jag kommer att gilla. Det ser ut att vara en sån där förhatlig umgänges och pratbok. Mazetti är en gammal favorit sedan Grabben i graven bredvid.  Ken "Nålens öga" Follett är också en gammal favorit. Har nog tagit mig igenom det mesta av hans tegelstenar, rätt tjocka är de, men spännande. Är tveksam om jag har läst den här förut, i så fall får den åka ut på bokluffen.

image1673
När vi var i Stockholm så fick jag några böcker av sonen. Tidningsankor verkar ju aktuellt i hans bransch, Osbournebiografin var mest sålda bok i England 2006 och sonen läser numera endast biografier. Den där lärarinneboken tyckte han väl kunde passa mig, det är en deckare också.

Kommentarer
Postat av: Marie

Jag längtar till den dagen då kurslitteraturen inte står mig upp över öronen! Då ska jag också köpa en massa böcker bara för att det är roligt att läsa dem. Jag läser visserligen lite då och då, men det är bara när jag hittar ngt jätteintressant och när jag inte har så mycket i skolan...eller är lite bloggtrött..;-))).

Postat av: Inga M

Jag kan förstå Din situation. Jag läste nästan ingen skönlitteratur heller när jag studerade som mest. Man blir lästrött, även om det skulle bli en stund över ibland då.

2008-03-09 @ 09:01:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback