Ha ha, han skulle bara veta...!

Nu har jag blandat mig i Blondinbelladebatten ett par dagar. Jag har även dristat mig till att länka till artiklar i en kvällstidning där Blondinbellafenomenet har tagits upp. (Jag skulle ju normalt vilja länka oftare men jag kan bara såna här förberedda länkar liksom!) Då drabbas man av ett par saker: Dels så blir det en massa läsare som plötsligt tittar in, läser inlägget om Bella och sedan försvinner igen. Det betyder inte så mycket. För hennes läsekrets kommer aldrig att uppskatta min blogg, lika lite som tvärtom. Dels så drabbas man av lycksökare som skickar förhoppningsfulla massutskick med förhoppning om att få bli min bloggcoach eller något liknande. Världen är full av nya märkliga yrken. Blogcoach måste ju vara försäkringskassans våta dröm. Det yrket kan man säkert utöva sängliggande och med endast en mindre del av sin hjärnkapacitet aktiverad!

Jag har inte publicerat de här kommentarerna eftersom jag inte vill bjuda på reklamplats i min blogg, men här är den insmickrande texten inklistrad:

Kommentar 1.
"Inga, jag tycker du ska ta över topplisteettan efter Blondinbella. Hon är på väg ner efter sommaren. Toppläge för dig då."

Kommentar 2.

"Ja, frågan är hur länge hennes stjärna lyser. Och här är det intressanta i den frågeställningen: Du kan ta över topplisteplaceringen efter henne. Det är egentligen inte så svårt. Jag lovar."

Ha ha, han skulle bara veta att jag betalar drygt 600 kr per år för att slippa reklam på min blogg!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahah...ja och jag gör i stort sätt samma sak...betalar för en egen dömän för att slippa reklam..;-)). Blogg-coach..hahhah det här blir roligare och roligare..;-))

2008-03-18 @ 09:37:28
Postat av: Gubben

Brukar då och då länka till artiklar, lite kul faktiskt att knyta an till då och då - men inte har jag märkt att statistiken förändras.

Funderar på om min signatur "Gubben" inte är så lockande :)
Kanske ska jag döpa om mig till Gubinobello, eller kanske Lina.
Då kanske även jag får besök av Blogg-coachen. Ja, kors, vilka stolleprov...

Allvarligt nu. Det är riktigt trevligt att inte ha fler bloggkontakter än att man hinner titta in då och då och byta/bryta lite tankar...

Undrar om jag kan få bort reklamsnuttarna hos mig. Måste undersökas!

Postat av: Marie

Jag måste tillägga att den första kommentaren kommer ifrån mig...jag vet inte varför jag blev annonym!

2008-03-18 @ 17:18:21
URL: http://www.alltiallon.se
Postat av: Inga M

Marie: Det finns många märkliga jobb, men jag är hellre lärare.

Gubben: Kul att Du tittar in här! På Blogg.se kan man betala lite och slippa reklamen, det är det värt tycker jag.

2008-03-18 @ 19:57:43
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Helena

Intressant debatt. Jag blev ju "tvungen" att titta in på Blondinens blogg. Och det är väl ändå ett intressant fenoment. Ointressant och inte speciellt spännande. Men ändå hur många läsare som helst.

2008-03-18 @ 20:58:13
URL: http://gutta.blogg.se
Postat av: frktjatlund

När jag var liten trodde jag att popularitet och kvalitet gick hand i hand. Att de var de som var bäst på att skriva, som fick böcker publicerade. Att det var de bästa filmmakarna som fick göra filmer osv. Nu vet jag bättre. Bellorna är många och jag undrar hur alla unga damer hinner med att göra alla dessa besök.

2008-03-19 @ 19:34:00
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Inga M

Helena: Ja, visst är det konstigt och tänk om alla är där för att se varför de andra är där??!! :-))

2008-03-19 @ 20:10:34
Postat av: Inga M

Tjatis: De som kommenterar hos Blondinbella är ju ofta argsinta också och skäller på henne. Ja, faktiskt delar de upp sig två läger som skäller på varandra också. Det är lite Schulmanstuk över det hela. Det är nog också en del av dragningskraften att vara kontroversiell, säga fel saker och väcka debattlust och aggressioner hos läsaren.

2008-03-19 @ 20:15:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback