FEL LÅT VANN!

Jag höll på Nordman eftersom E-type åkt ut, det ska vara lite fyrverkeri och flammor med, och gubben sällade sig till resten av Värmland och de över 60 år och röstade febrilt på Christer Sjögren. Men Perelli är ett sympatiskt fruntimmer som jag kan unna en vinst. Hon blev riktigt glad över vinsten och det försonar mycket, dessutom är hon otroligt professionell. Sibel var en positiv överraskning, hon höll ända fram till final och blev bara bättre. Och Alexander Bard-gänget var väldigt bra. Det var sammantaget en kul final med olika stil på låtarna, det blev omväxlande att se och bra show. Synd att Björn var lite blek så här på slutet. Luuks programledarstil gillar jag. Vi valde att se det här alldeles på egen hand hemma med stekt lövbiff och lite rester från gårdagens partaj.

Kommentarer
Postat av: rut

Jag håller med om att fel låt vann men vill man ha mycket glitter och glamour så fick de väl sitt lystmäte. Men inget som jag skulle gå och gnola på, Jag har hela tiden hållit på Sanna Nielsson, hennes låt var både vacker och berörde och framfördes utan större åthävor men det kanske det som var fel.
Christer Sjögren kanske var bäst före sista datum men såg ut att ta förlusten lätt.

Postat av: Cissi

Jag gillar Nordman jag.. Men om han hade lyckats i Europa vet jag inte. Det var en förståsigpåare på TV som sa att Nordman var den enda som skulle lyckas i Europa eftersom europeerna förknippar älgar och vikingar med Sverige. Det är tydligen exotiskt..
På radion idag hörde jag ett urval av låtar som vi tävlar mot i Belgrad och jag blev nästan gråtfärdig. Vilket gissel! :o)

2008-03-16 @ 20:21:53
URL: http://cissilina.blogg.se
Postat av: Cissi

Serbien menar jag ju... :o)

2008-03-16 @ 20:22:45
URL: http://cissilina.blogg.se
Postat av: Noemi

Det var väldigt varierat denna gång i finalen, håller helt med! BWO, Nordman,Perelli, Sanna var helt OK!

Röstade inte. Få se huir det går i semifinalen i Serbien!!

Björn tyckte jag höll ut i det sista med:)): Kul ch enkel humpr, säkert väääl genomtänkt:)! Och Luuk är bra som programledare för det här!!

2008-03-16 @ 20:41:03
URL: http://bokklubbens.blogg.se
Postat av: Inga M

Rut: Håller med om att Sannas låt var mycket bra. Hela melodifestivalen var ovanligt omväxlande i år.

Cissi o Noemi: Om man ska tänka i Belgrad så kanske det borde ha varit Alexander Bardgänget, de är väl rätt stora utanför Sveriges gränser, eller Nordman eller E-type. Lite mer spektakulärt. Men man blir inte klok ¨på vad det ska vara. Ibland vinner ett gäng som Lordi och ibland Bröderna Olsen.

2008-03-16 @ 21:15:12
Postat av: Blackout

Jag tyckte det var en bedrövlig tillställing, den enda som i mina ögon höll måttet var Sanna. De där discoinfluerade umpa-bumpa låtarna gillar jag ej, men Nordman var OK...och Sjögren ganska skrattretande.

2008-03-16 @ 21:20:06
Postat av: Inga M

Blackout: Jag tyckte nog att det var en av de bättre finalerna jag sett. Det var som sagt lite skillnad mellan låtarna i alla fall. En del andra år när jag försökt se det här har allt varit lika till förväxling. Jag retas allt lite med gubben för hans Christer Sjögrenvurm:

2008-03-16 @ 21:22:29
Postat av: Trolda

Jag tyckte rätt låt vann. Charlotte är som du säger proffsig och en "världsartist". sen tyckte jag Sanna Nielsen´s låt var riktigt fin. Och bröderna Rongedal kan ju pigga upp vem som helst =D Men tur är det väl att vi alla inte tycker lika...VAD skulle löpsedlarna skriva om då !?? =D

Trolda - tjingeling!

2008-03-17 @ 10:27:23
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Lotten

Live var Perelli verkligen BRA! Och Rongedals får mig på danshumör. MEN för första gången så tyckte jag på plats i Globen att Nordmans låt var riktigt bra:-) Jag tyckte också det var en av de bättre finalerna jag sett.

2008-03-17 @ 19:48:16
URL: http://blottenblogg.blogsome.com
Postat av: Inga M

Trolda: Charlotte är ju proffsig! Tänkte på det när hon direkt efter vinsten bjuder fotograferna på ett antal snygga poser istället för att bara stå där.

Lotten: Jag gillade ju alltså också Nordman fast jag bara såg på TV, en hel del av showen försvinner väl i rutan. Måste ha varit roligt att se det hela live.

2008-03-18 @ 05:15:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback