Bokrea!

Det här med bokrea är ju frestande men man vill ju inte komma hem med en massa stolpskott. Om jag inte redan hade Igguldens Kejsarserie så skulle jag köpa den, även Läckberg om jag inte hade läst några stycken av henne, likaså Svensk Maffia av Wierup - Larsson. Maffiaboken är mycket intressant. Fast sedan har jag lite svårt att välja av de böcker som jag inte känner till. Boktips från rean mottages tacksamt!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Jag har helt missat bokrean i år, det enda jag har köpt är Motormännens vägatlas. Fast det kanske är lika bra det för jag har en himla massa böcker hemma som jag inte läst.
Har du börjat läsa Conn Igguldens nya serie om Djingis Kahn? Enligt mannen är den lika bra som den förra.

Postat av: Ninni

Oj va svårt..jag plockar böcker från författare jag känner igen.
Jag gillar deckare...undrar vilka jag köpte måntro!?
Kram

2008-03-06 @ 08:32:17
URL: http://www.ninni.blogg.se
Postat av: Kerstin

För första gången på åratal har jag inte köpt en enda bok på bokrean! Var inne en snabb sväng dagen efter, men köerna ringlade sig långt in i affären, så jag gav upp...Hade inte någon särskild bok i huvudet, utan tänkte se vad jag hittar så där apropå...Blev ingenting som sagt var! Vet att Läckberg med sina deckare, gått åt som smör i solsken. Ha en skön kväll!

2008-03-06 @ 17:20:11
URL: http://tankeverkstaden.blogg.se
Postat av: Inga M

Cissi: Ja, jag har läst första boken Djingisserien och den är minst lika bra som Kejsarseriens böcker. Svår att lägga bort och roligt att veta att det finns en historisk bakgrund till personerna även om deras liv är dramatiserade.

Ninni: Jag gillar också spänningsböcker, deckare och annat. Däremot får jag gåshud av pratböcker med bara umgänge och shopping.

Kerstin: Läckberg har jag läst några av och det kanske räcker för ett tag. Om jag inte hade gjort det så hade jag köpt för de är läsvärda.

2008-03-06 @ 19:01:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback