Nya postlådor

Igår avslutade gubben postlådehållarbygget. Det har tagit sammanlagt tre arbetsdagar påstår han. Och ändå har han verktyg till detta. Men nu är det klart och fint till midsommar, liksom gräsröjningen och betesputs. Postlådorna tillhör oss och nybyggargrannen. Det ska väl bli några blommor här också och någon text.

Kommentarer
Postat av: Gubben

Snyggt, inspirerande!

Bara in hustrun ser det och beordrar ut mig i snickarboa. Sa du tre arbetsdagar...

Postat av: harnäsgubben

Fint, men det är bara halva vägen! kasta bort plastlador och bygg tva trälador, som passar bättre. Har det sa bra!

2008-06-15 @ 14:48:31
Postat av: kicki

Super snyggt....detta skall jag visa gubben, har faktiskt länge velat ha ngt sådan till lådorna här i byn...vi är 7 lådor så det blir en lite längre...

kramen på dej

2008-06-15 @ 20:39:34
URL: http://kickilettenstrom.blogg.se/
Postat av: Inga M

Gubben: Jag tror jag ska kontakta hustrun och berätta! Hon blir nog också inspirerad. Hustrur brukar gilla sånt här, särskilt om de har händiga män.Harnäsgubben: Jo tack, trälåda gav vi kära mor vid något tillfälle. Vackert bemålad var den. Men det är bara det att den inte gick att få tät för vattenläckage och färgen flagnade och den blev för lite för större försändelser. Nej det får bli de här fina plastlådorna. De duger länge!Kicki: Oj, 7 lådor! Det måste bli 3 gånger så många arbetsdagar, alltså 6 dagar ungefär. Låter som ett trevligt projekt för flera att göra gemensamt under semesterns lata och regniga dagar.

2008-06-15 @ 21:17:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback