Nu, precis nu, flyger de till LA!

Precis nu lättar det flygplan som ska ta stockholmssonen och flickvän till LA. De reser i 17 timmar och ska hälsa på lillebror. De är också inbjudna att fira 4th of July i Oklahoma med lillebrors arbetskamrat Dan M och hans föräldrar. Mitt hjärta flyger med förstås tills de kommer hem igen. Alltid är det så att vara förälder.

Kommentarer
Postat av: britten

å jag förstår att modershjärtat är med...härliga bilder nedanför....här upp på gården såg grannen en björn för en månad sedan så jag är ju lite orolig när jag går på prommenad....ha det gott

Postat av: Hanneles paradis

Kul, 4th of July firade jag på östkusten, när det var US Bicentennial, America celebrated its 200th birthday 1976..

2008-06-25 @ 15:42:36
URL: http://hannelesparadis.blogspot.com
Postat av: Inga M

Britten: Ja, björnar är inte att leka med. Vi har ingen bofast i närheten. Men de finns på Glaskogen som vi säger, på andra sidan E18 och tar någon tur häråt ibland.Hannele: Det måste ha varit fantastiskt! Ska bli spännande att höra hur det var i Oklahoma med fjärde julifirandet. Roligt att få komma till en amerikansk familj så och inte bara turista.

2008-06-25 @ 23:29:10
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Bella

Oh vad jag började längta tills semesterresan nu! Finns inte mkt bättre än att vara i USA ju=)Njä, de måste ju vara jätte svårt att flytta ifrån ett sådant stort hus ju! Ett stort steg..

2008-06-26 @ 00:00:25
URL: http://jagomittliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback