Ankdammen o agenda!

Det blev förstås restaurang Ankdammen en stund i går tillsammans med son och hans flickvän. Vi hämtade dem vid tåget i Karlstad.  Vi mellanlandade sedan en stund hos Rolands systerdotter o man i Svensbyn för en fika innan vi åkte hem. Om vi inte varit så trötta av värmen så hade vi nog åkt till Årjängsparken och sett Streaplers uppträda. Nu blev det till att kolla på Borat istället. För tredje gången för vår del och för femte gången för sonen och flickvän. Han är en favorit!

Idag fredag blir det Camp Grinsby med nationaldagsfirande i Sillerud först klockan 2. Sedan vid 5-tiden är det dags för firande i Årjäng på det nya Claras torg. 

 I morgon  lördag blir det nog fiske med gästerna och A i Hol. Det hela brukar urarta till tävling. :-) På kvällen någon grillning här hemma kanske. 

Söndag så forslar vi Stockholmsson och flickvän tillbaka till Karlstad för vidare transport till huvudstaden. De har precis flyttat från sin lägenhet på Kronobergsgatan på Kungsholmen och bor för tillfället i andra hand bredvid Sergel Plaza vid Sergels torg. (Vi kommer gärna och hälsar på! :-)  )Det ska bli ny lägenhet så småningom, eventuellt på söder sägs det. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Både Kungsholmen och Södermalm är fint. Jag tycker om Stockholm, men bor inte där. /persiljeland.

2008-06-06 @ 20:58:21
Postat av: Inga M

Persiljeland: Jag gillar också Stockholm. Blandningen av gammalt och nytt och mycket vatten ger liv och karaktär. De bor alltså på Vattugatan just nu och inget annat.

2008-06-10 @ 05:22:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback