Diskmaskinshaveri!


Diskmaskinen gick sönder. Den brummade bara och struntade i att ta in vatten. Gubben la sej ner och skruvade förstås och jag kom med många goda (som vanligt ohörda!) råd. Eftersom det inte gick att få ordning på maskinen, den var lite till åren och hade en del andra fel också så köpte vi en ny.  Först var det svår abstinens förstås och det var frestande att hämta en ny maskin vilken som helst. Men vi sansade oss och jag kollade lite runt vad som var bra.

Man kan läsa Råd o Röns tester på nätet om man betalar en peng för det. Så det gjorde jag. 25 kr kostade det att få se test över en massa diskmaskiner. Jag trodde förstås att Cylinda skulle vara bäst för de verkar så rejäla med metallarmar och så, men de kom långt ner på listan. Bäst var en Miele, en Whirpool och så den här; en Bosch. Jag kollade mest på diskeffekt och då var den här väldigt bra. Åtminstone i testet.

Jag försökte göra reklam för att inkalla hjälp med bärandet men här är vi jättestarka och kan själv...;-)


Så här blev det!

Kommentarer
Postat av: Nina

Min diskmaskin är också trasig... men någon ny har inte letat sig hem till mig. Suck!

Postat av: frktjatlund

Jag är lycklig ägare till en Cylinda med några år och en reparation på nacken. Den brummar så lagom hemtrevligt i köket närhelst det behövs.

2008-07-15 @ 13:50:58
URL: http://frktjatlund.blogg.se/
Postat av: Inga M

Nina: Den som väntar på något gott osv...Tjatis: Festligt med ljudet, Cylindan lät som en stormvind, det schasade och svischade i den. Den här Boschen låter inte särskilt mycket mindre men mer som en jordbävning! 'Den mullrar.

2008-07-15 @ 21:50:13
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: anne

Vi hade en Bosch i förra huset, köpte en Bosch hit förra sommaren och vi är så nöjda!

2008-07-15 @ 21:59:05
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga M

Anne: Det låter lovande!

2008-07-15 @ 22:05:32
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Rutan

Underbar bild - manligheten personifierad!

2008-07-16 @ 12:38:48
URL: http://rutan.blogg.se/
Postat av: harnäsgubben

Hej Inga! Visste du inte, att dom bästa maskiner kommer fran tyskland, även om man tillverkar dom i kina eller var som helst!!!!!!! Bosch är i alla fall en väldig duktig bolag....grattis, att bruttosozialbidrag stiger i Tyskland med eras hjälp.

Jag kan nu skriver även fran vart nytt hus sedan en timme...steg för steg.

Heja fran D+G

2008-07-16 @ 13:27:12
Postat av: Inga M

Rutan: Hmmm en manlighet som hänger på att kunna konka in en diskmaskin tycks mig lite skör...!Harnäsgubben: Kul att Ni äntligen är uppkopplade också i det nya huset! På fredag börjar nog grävandeet. Jag återkommer med bilder! Det är Börje som gräver! Han var här igår förmiddag och planerade. Han har semester!

2008-07-17 @ 00:33:26
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback