Båtdag igen!


Kvällen ägnade vi åter åt sjön och båtliv. Det är roligt att passa på när vädret inbjuder och dottern hade kalas i huset för sina vänninor och deras barn. De kunde få vara i fred tyckte vi.

Hit åkte vi sakta i lugn och ro småpratande lite med folk som vi mötte efter vägen. Det är Rolands mammas föräldrahem. Huset ligger precis vid strandlinjen.


Vi gick i  land här och åt vår middag och fikade och badade. Vi fick besök av A i Hol båtvägen och hans svåger. De hade fått två stora gäddor ute på storsjön, båda strax över en meter. Släpper tillbaka förstås efter mätning och korttagning. Fast vi diskuterade inte det utan de båda ländernas olika syn på barnaga genom tiderna.


Sen fortsatte vi ut igen i båten.  En mås hade nu tagit skarvens plats. Hoppas skarven inte kommer tillbaka. Vi vill inte ha den här.


Det är alltså ungefär 16 meter djupt här inne i viken och det var 24 grader varmt i vattnet!


Det började skymma när vi fick se det här "fordonet" vid Önnebyn: Flytande brygga med motor på. (Från Kröserud eller Klockere kanske?) Det kom även ett flygplan lågt och sakta över vattnet. Det var H i Leverhögen.

Kommentarer
Postat av: Hanneles paradis

Så vackert, har blev det havskajak i kvällsolen.

Postat av: Inga M

Hannele: Havskajak måste vara helt suveränt; tyst och som ett med den omgivande naturen!

2008-07-29 @ 23:42:55
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback