Åh, så vacker mat!

Igår lördag var vi ute på sjön förstås ett tag. Satt på Ds sten i Harnäs. Dvs jag satt i en stol i skuggan o läste en god bok. Gubben låg på ett täcke och slumrade, likaledes i skuggan. Mat med förstås och kaffe. Så småningom kom dagens fiskegäster, denna veckan från Frankfurt och det tog bara 3 minuter hem till bryggan när de ringde. Perfekt!

På kvällen var vi bjudna till Näs, till R o M. Hade bespetsat mig på en vandring i den vackra trädgården, men regnet öste ner och åskan slog runt väggarna så av detta blev intet. Maten var i alla fall fantastiskt vacker och dessutom god.


Visst är det vackert dukat!


Vi fick förrätt med kokta rödbetor och rört smör (jag guacamole), varmrätt grillat kött och ugnsbakade grönsaker, dessert hemgjord glass med hemgjorda maränger som fyllning och så här fint dekorerade. Vi mumsade och njöt verkligen av den goda maten.

Kommentarer
Postat av: Ninni

Ohh vilket vackert rum och maten såg väldigt smaskig ut!Ha en skööön söndag, kram

2008-07-06 @ 12:10:08
Postat av: Trolda

Underbart! ser så inbjudande ut! förstår att det smakade =DTrolda - tjingeling!

Postat av: Saga

Det borde du va, avunsjuk på att ha sett bruce alltså ;) han var kanon!Visst är matte ett intressant ämne, har alltid gillat det. läste först behörighet i svenska och psykologi, men ångrade mig och läste på mattebehörigheten med =) inte alla som förstår...Ser smarrigt ut på bilderna =)

2008-07-06 @ 18:26:01
URL: http://zagan.blogg.se/
Postat av: Inga M

Ninni: Tack! Vi flydde regnet o var inomhus på Årjängstravet och sedan i Töcksfors.Trolda: Ska gå in o kika på Din söndagsbild nu!Saga: Jag har alltid haft svårt för matte men gillar det som undervisningsämne nu på gamla dar!

2008-07-06 @ 19:53:10
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: belinda

nej va tjusigt!

2008-07-06 @ 20:10:06
URL: http://flickanmedoturen.blogg.se/
Postat av: Cissi

Vilket vackert rum!

Tänk vilken skillnad det gör när maten är snyggt gjord och upplagd. Det ligger mycket i det där med att man äter med ögonen!

2008-07-08 @ 10:28:35
URL: http://cissilina.blogg.se/
Postat av: Inga M

Belinda: Mmm!Cissi: Det blir som ett konstverk, synintryck och smakupplevelse tillsammans.

2008-07-08 @ 11:36:22
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback