Tito Beltran

Eftersom jag har mina försänkningar i kändisbranschen så har jag vetat om ett tag att det var just han som var på tapeten för våldtäktsanklagelserna. Kan inte låta bli att förundras när jag läser i tidningen om rättegången. Mest förundras jag över hans söta fru.

Hon är orolig över att mannen tvingas sitta inlåst under tiden rättegången pågår.

Om jag vore i hennes ställe så skulle jag vara mer orolig när han går lös!

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Men nog är det väl så att man i det längsta vill tro på den version som ens nära ger. Jag vet ju t ex att mamman till en av de dömda för en
uppmärksammad dödsmisshandel är övertygad om att hennes pojke har berättat sanningen för henne och blivit felaktigt dömd.

Postat av: Inga M

Annaa: Hmm, jag tänkte mest på de eskapader han faktiskt erkänner, sånt som inte är våldtäkt.

2008-01-12 @ 07:57:56
Postat av: mildamakter

Jag har också tänkt i de banorna och måste nog erkänna att jag inte hade varit så storsint om det hade varit min man det gällde.

2008-01-12 @ 09:30:11
URL: http://mildamakter.blogspot.com/
Postat av: ejmis

Håller med dig!!

2008-01-12 @ 11:02:22
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: Åsa

Ja, inte "står det väl rätt till" i huvudet på den där Tito Beltran inte...
Skulle vara tacksam om han brände sitt pass och flyttade tillbaka till Chile, men jag tror ju inte att han diskuterat det med sin fru...
Hon den "kraken" får gå efter honom och "sopa upp" allt skit han slänger ur sig.
Enligt honom är ju vi svenskar rasister och inte kan han duscha för det var så skitigt i duschen och inte kan han äta maten heller, för det passade inte den där divan.
Ha dé!

2008-01-12 @ 11:06:55
URL: http://tantraffas.blogg.se
Postat av: Cissi

Våldtäkt eller inte, om min gubbe hade erkänt det Tito gjort hade han åkt ut med huvudet före.
Denne man har bott i vår lilla stad och jag har både sett och hört saker han gjort och allt står nog inte rätt till där.

2008-01-12 @ 12:46:38
URL: http://cissilina.blogg.se
Postat av: Junitjej

Svar till Inga M: Det är inte rätta böcker jag ska göra. Jag är nämligen utbildad NTA-utbildare. Jag vet inte när jag ska hålla min första utbildning för lärare, men jag tänkte förbereda det jag en gång ska gå igenom.

2008-01-12 @ 12:49:58
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Anonym

Ja, han har erkänt vissa fakta. Som att tjejen var på rummet, det känner jag till! Men att det var ömsesidigt.

Ja, jag vet inte...få se vad domen säger. Ord mot ord, men jag tycker att tjejen håller ju i hop. Och hon har inget att vinna på det och det är många år sedan...

2008-01-12 @ 18:06:07
Postat av: Margareta

Nej allt står inte rätt till med den mannen...tyvärr!! Stackars tjej som han gjort med barn o manipulerat igen...4 barn har man innan med en tjej i Kungsbacka, alldeles där jag bor..Jag vet inte vad jag ska säga.. bedrövligt är det..Hoppas det kommer fram nu vad som egentligen har hänt!! Stackars alla som kommit i hans väg..

2008-01-12 @ 18:45:59
Postat av: Helena

man undrar över både det ena och andra i detta fall. Lilla hustrun verkar ju vara av den extremt förlåtande typen. Oavsett våldtäkt eller ej så hade det varit en besvärlig situation tycker jag. Men jag håller med dig i ditt inlägg. Nu skall jag ta mig an ditt tidigare inlög i slutet av veckan apropå ordf persson.

2008-01-12 @ 18:51:26
URL: http://gutta.blogg.se
Postat av: SolSkuggan

Jag säger varken bu eller bä.. Jag var inte med när detta skulle ha hänt och jag är därför inte kapabel att döma. Men jag hoppas verkligen att sanningen ska komma fram och ge rättvisa till den som den förtjänar.
Ha en trevlig fortsättning på lördagskvällen.

2008-01-12 @ 19:13:21
URL: http://solskuggan.blogg.se
Postat av: Anonym

Håller med dig fullständigt!Har svårt att förstå hur man tänker då?

2008-01-12 @ 19:29:46
URL: http://tankeverkstaden.blogg.se
Postat av: Alltiallon

Som vanligt så tänker jag mest på barnen. De vuxna får (precis som jag själv har fått göra många gånger) stå sitt kast...men när det är barn inblandade....ja då blöder mitt hjärta!

2008-01-12 @ 20:09:09
URL: http://blogg.expressen.se/alltiallo/
Postat av: Nike

Jag tror inte så gott om den där Tito. Var det inte han som jagade en granne med sin feta dyra bil för några år sedan? Något är fel. Inte sjunger han bra heller.

2008-01-12 @ 21:28:10
URL: http://www.nikesrum.blogspot.com
Postat av: Inga M

Alla: oj, det blev så många kommentarer att jag inte mäktar med att svara på var och en som jag brukar göra.Det blir kollektivt alltså.

Jag menar inte att döma Tito Beltran i förväg i våldtäktsmålet. Det som gör att jag raljerar lite och tycker att frun borde vara mindre orolig när han är inlåst, är ju hans uttalanden i tidningarna om att han alltid haft stor aptit på kvinnor och hans erkännande av att han haft sex med den här unga kvinnan trots att han var gift vid den här tiden. Om jag var gift med en man som uttalade sig så skulle jag nog vara lite fundersam. Jag håller med om att som alltid i såna här fall så är det barnen som far mest illa. De vuxna har ju ett val att ge sig in i dumheter eller inte, men barnen får liksom hänga med.

2008-01-12 @ 23:47:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback