Hälsning från Hoa Hin (eller nåt)

image1539
Jag begriper inte det där med Thailand men plötsligt verkar det vara folkvandring dit. Alla, säger alla, är plötsligt där. Så här mms:ar Stockholmssonen från nåt som heter som Hoa Hin. Det är 36 grader varmt och han försöker överleva så här. Antar att det kommer att gå jättebra. Det finns ju svalkande drinkar (för 12 kronor eller så) och kallt öl. Och 8-rätters smakmeny för 160 kronor. Och en del annat också. Han verkar ha det bra i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Alltiallon

Jag har inte heller riktigt förstått det där med Thailand....och jag är nog inte som "alla" för det ska faktiskt mycket till innan jag reser dit. Jag har otaliga platser som jag skulle vilja besöka som ligger långt före på listan...

Postat av: rut

Jag har en brorson, högstadielärare som åker till Thailand på sommarlovet så gott varje år.
Men inte till turistorterna utan reser eller fotvandrar inne i landet och gör sig till vän och pratar med innevånarna. Dessutom har han en hobby, han samlar på stenar och mineraler.
Vet inte om han någonsin varit vid stränderna

2008-01-13 @ 11:16:11
URL: http://www.rut.blogg.se
Postat av: Inga M

Alltiallon: Jag har heller aldrig varit där. Vi har ju inrättat oss i ett liv med dags / weekendutflykter. Det verkar passa oss bättre.

Rut: Jag har förstått av goda vänner som äger hus där att det finns mycket förutom stränderna att upptäcka om man vill bemöda sig.

2008-01-14 @ 21:50:16
Postat av: lennart spännar

Har varit sjöman i 48 år och rest runt en del.:-)
Thailand är fortfarande ett mycket - framför allt - prisvärt resmål. Vi som tycker om sol och bad, trevliga människor, vänlig lokalbefolkning, god mat, bra priser, bra service m.m.m.m.

2008-04-09 @ 18:54:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback