God mat! Och lite resor! Och lite ström!

image1532

Smarriga nya produkter finns det; gluten- och mjölkfria minsann! Färdigskivad ost till vänster och kladdkaka mitt i.


image1533
Små trevligheter hade U o A i Hol med sig i kväll när de kom för att fika; Kallfelz Rivaner, hembakat stort bröd som jag kan äta (o det var gott!), hemgjord sylt på hallon respektiver vinbär. Vi mumsade och åt förstås. Vi bokade en weekend i Branäs i slutet på mars. Jag åker längs med, några rakt ner och någon inte alls. Han får passa hunden och laga mat!

Stockholmssonen sms;ade att de nu var i Bangkock och väntade på vidaretransport till något som heter något som låter som Hoa Hin. Det är alltså han, flickvän, flickväns syskon  med respektive och svärföräldrar in spe som åker dit på två veckor bjudna för att fira flickväns mors födelsedag.

Vi håller tummarn att det ska gå bra. Sen ringer vi till LA-sonen och hoppas att han ska ta sig hem lyckligen till LA imorgon söndag trots att man varnar för oväder i Californien. Han låter inte imponerad när vi berättar vad svenska media rapporterar därifrån;
- Det är ju alltid snö i Lake Tahoe och det är långt ifrån LA!
Jag kollar förstås på vädret i LA imorgon och det ser inte avskräckande ut; +12 grader och vind 2 meter per sek, samt lätt regn. Det låter som en vanlig höstdag här.

Här är vi glada över våra jordledningar: Inga strömavbrott trots blåst och snö.

Barnbarn i Umeå ringde och pratade. Det är så roligt att höra deras röster!


Kommentarer
Postat av: Mia

trevligt skrivet tycker jag faktiskt


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback