Frågesport och book-crossing!

Tänkte på det sen att nyårsdagen kanske inte är den ultimata dagen för frågesport. Hjärncellerna kan ju vara upptagna med att helt enkelt överleva en sådan dag. Jag menar i efterdyningarna av nyårsaftonsfirandet.

Roligt att några verkade ha roligt med frågorna. Det går bra att sprida dem här och där i bekantskapskretsen och terrorisera omgivningen med dem.  Som grupparbete är det i alla fall kul.

Nu har jag några dagar framför mig som är rätt blanka och trevliga. Det är inga förpliktelser kvar utan jag kan laja runt och bara vara lat.

Trodde ett tag att jag läst sista boken i Igguldens Kejsarserie när jag klämt trean, men så var det inte alls. Ceasars berömda dödsscen har ju inte kommit än så det finns en bok till. Svärdens fält eller nåt tror jag den heter. Den vill jag gärna försöka få tag på. Sedan läser jag någonstans att författaren börjat på en ny serie med typ Djingis Kahn eller nåt så det är bara att börja om igen på den.  Jag trodde att författaren var en gammal ärrad historielärare men så är det inte alls. Det här är en rätt ung man, visserligen f.d. historielärare, men han lär kunna fortsätta att producera någon sån här tegelsten per år under många år framöver.

Till Karlstad ska vi i alla fall framåt dagen, onsdag. Gubben ska dit på något möte och vi åker i god tid så att vi hinner handla lite. Det måste väl vara något sorts mellandagsrea. Om inte annat så står ju alltid IKEA kvar och väntar på besök.

Sen var jag inne och kollade på book-crossing för att försöka bli av med några av böckerna i bokhyllan så som Josephine tipsade om. Men det var minsann anmälan på engelska till någon hemsida, så jag vet inte om jag ska ge mig in på det. Sånt kan ju resultera i en massa nya spam och annat viruselände. Får fundera ett tag till. Eller man kanske kan göra book-crossing utan att vara anmäld? Någon som har prövat?

Kommentarer
Postat av: kicki

Skönt med en dag som man inte vet riktigt hur den blir, hoppas du kommer in på lite mellandagsrea, och kommer du till Ikea, då handlar man vilket man vill eller inte för där finner iaf jag saker jämt som kan va bra att ha.
Rolig test du gjort...den skriver jag ut och tar vid nästa sammankomst med syjuntan..
Ha en bra fortsättning, kramen från kicki

Postat av: Josephine i Haag

De har en skandinavisk avdelning också.

Här är forumet för svenskar/danskar/norrmän.

http://www.bookcrossing.com/forum/31/

Det är bara registreringen som sker på engelska-
eftersom du kommer att släppa loss svenska böcker i Sverige så blir ju resten på svenska!
(Det lyckades jag bara med, med en bok som jag lämnade på svenska ambassaden i smyg...)

2008-01-02 @ 21:27:42
URL: http://giraffen197.webblogg.se
Postat av: Josephine i Haag

för övrigt har jag aldrig fått ett enda spam från bookcrossing-registreringen.

2008-01-02 @ 21:28:51
URL: http://giraffen197.webblogg.se
Postat av: Inga M

Kicki: Tackar! Du
måste berätta hur det går med kryddorna på juntan.

Josephine: Mmm jag var inne på den skandinaviska avdelningen och kollade. Får se hur jag gör. Jag kanske book-crossar mina böcker ändå utan att registrera dem. Bara klistrar in en lapp om vad det är frågan om.

2008-01-03 @ 13:16:01
Postat av: Josephine i Haag

Inga - alla sätt är bra utom de dåliga!
(säger alltid min mamma
;-)

2008-01-03 @ 17:04:27
URL: http://giraffen197.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback