Faller för Peter Stormare...

gör jag när jag ser Stjärnorna på slottet! Alltså han är ju helt otroligt underhållande och karismatisk. En machoman med en självdistans som är befriande, massor av humor och fötterna stadigt kvar i den svenska myllan. Dessutom är han stolt över att vara "kusinen" från landet typ! 
image1541
Det blir ju inte sämre av att han använder samma eldkorgar i programmet som vi har nere vid sjön och att han kan steka kolbullar med hemkokt lingonsylt som vi också brukar göra. Typiska bondhyss alltså! Töntar från vischan liksom! Vi skäms inte heller för att vara det.

Och nu när jag fattar vilket charmtroll Stormare är så blir jag jätteavundsjuk på LA-sonen som poserar på bild här med Stormare och som har fått förmånen att träffa honom live. Det borde ha varit jag som står där!! Stormare  gör alltså en av rösterna i det dataspel som sonen gjort och som heter nåt på Mercenaries. Peter Stormare bor i LA om jag inte minns fel och är gift (eller nåt liknande) med en dam av asiatiskt ursprung. Och han har bott där ett bra tag nu. Är något av en kändis i USA.

För övrigt så gillar vi TV-programmet Stjärnorna på slottet. Det var rätt trist förut när några självupptagna skådespelare satt och filosoferade runt ett bord och blev småfulla och arga på varandra. Men nu verkar det vara mer regi i programmet och det händer saker hela tiden. Dessutom har man lyckats bättre nu med det som jag antar var programmets syfte; att visa lite av människorna bakom kändisfasaden. Och den kvartett som har visats här har ju alla mycket att ge och är dessutom alla modiga nog att dela med sig. Men väldigt olika och väldigt mänskliga. De skulle vara intressant att lyssna på även om de inte vore kändisar tror jag.

Kommentarer
Postat av: ejmis

Jag såg en stund på det förra veckan men kom inte riktigt in i programmet, jag får kanske ge det en ny chans.

Postat av: Anonym

Ja,dessa energikrävande surkartar är bara att välja bort snarast!Apropå Peter Stormare, charmtroll är ju bara förnamnet! En riktig godbit är han! Ha en skön söndag!

2008-01-13 @ 11:48:07
URL: http://tankeverkstaden.blogg.se
Postat av: Cissi

Jag har inte sett detta program förut men gjorde det igår. Har alltid gillat Stormare men efter gårdagens program gillar jag honom ännu mer! Vilken karl! Han verkar så äkta på något sätt. Sen ser han ju bra ut också.. :o)

2008-01-13 @ 14:25:44
URL: http://cissilina.blogg.se
Postat av: Bloggblad

Jag tycker också att det är kul - men retar mig på skitsnacket och att de är så ivriga att komma till tals själva. Peter S har haft lägst profil, och det har han vunnit på.
Arja, som jag gillar, fick en massa skit för att hon pratade... som om inte de andra gör det...

Sen retar jag mig på alla lyftningar som förekommer hos damerna... jag älskar att reta mig...

2008-01-13 @ 22:20:34
URL: http://bloggblad.blogspot.com
Postat av: Lotten

Nu har jag läst flera positiva kommentarer om både Stormare och programmet på bloggar. Har inte varit lockad alls av det programmet, men det kanske är läge nu...

2008-01-14 @ 10:41:41
URL: http://blottenblogg.blogsome.com
Postat av: Blackout

Visst är det ett trevligt program, jag ligger klistrad i soffan med jacket urdraget. Peters berättelse om hur han kom in på Scenskolan var dråplig, han fick mycket sagt på ett underhållande sätt och var inte alls så divig ordrik som en annan av programmets deltagare.

2008-01-14 @ 19:40:09
URL: http://blackout.blogg.se
Postat av: Inga M

När jag skulle svara på kommetarer igår kväll var servern helt nere, så jag försöker nu istället:

Ejmis: Absolut värt en ny chans. Nästa gång är det
Janne Malmsjö.

Tankeverkstaden: Visst är han charmig!

Cissi: Det är något odefinerbart med utseendet. Han är knappast tvålfager men ser ändå bra ut. Det kan vara äktheten som Du säger.

Bloggblad: Ja, jag håller med. Britts lyft verkar vara billigt gjorda och är ju en katastrof. Synd om henne kan man tycka.

Lotten: Du får testa!

Blackout: Hans beskrivningar av hur han kom till teatern och hur han träffade Ingmar Bergman är ju klassiker som man kommer att minnas länge. Det roliga och underhållande är ju just att han inte försöker försköna någonting utan berättar precis hur korkat han har uppträtt. Och gör show av sina egna dumheter. Han är inte alls dryg, fast han skulle kunna vara det med sin internationella stjärnstatus.

2008-01-14 @ 21:41:39
Postat av: Mira

Oj, jag blir också avundsjuk på din son som träffat "mannen" i egen hög person... :o)

Han verkar väldigt äkta och oförställd på något sätt Stormare. Ödmjuk och med en stor portion härlig självironi.

Denna säsong utav "stjärnor" har jag följt så gott som varje program. Förra säsongen var för bedrövlig. Tror inte jag såg ett helt avsnitt. Var det inte mest en massa bråk då?

2008-01-16 @ 22:17:52
URL: http://http://mammamira.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback