En helt tom dag!


Asch, det blev ju inget gjort idag, absolut inget. Vi hade tänkt åka och hälsa på svärmor idag men väglaget var bedrövligt. Läste på nätet om trafikkaos och polisens uppmaning till folk att låta bli bilen. Så vi avstod från den turen, 10 mil till Karlstad. Svärmor kommer hem i morgon tror vi så vi får snart träffa henne i alla fall.

Gubben hade tänkt sig att jaga hare i fantastisk ny spårsnö och solsken. Icke heller, det var snöblåst på förmiddagen som sedan gick över i regn. Inga harar hade varit uppe och förhållandena med blötsnö som dröp från träden gjorde det omöjligt.  Vid middagstid kom han hem rätt slokörad. Han ägnade resten av dagen plikttroget åt att röja snö och elda i pannan.

Jag hade planerat en långpromenad idag igen med Oskar, hade inte ens träningsvärk efter gårdagens travande opp och ner i vägarna här. Men det var inte alls inspirerande med all blåst och regn och isiga vägar. Lårbenshalsar lär ju vara bräckliga på gamla kärringar så det är inte värt att utmana ödet. Jag har tvättat kläder,  plockat, fixat disken efter gårdagens lilla festlighet i goda vänners sällskap, rättat 23 matteböcker och pysslat om klassens blogg.

Dessutom sade kameran nu upp totalt. Den har morrat ilsket de senaste gångerna jag har försökt ta kort och det har tagit en stund av lirkande innan det har gått att ta kort. Men nu har den sagt upp totalt, fräser bara ilsket och objektivet far ut och in okontrollerat.

Egentligen var det här en helt onödig dag, skulle nog aldrig ha gått opp ur sängen, kunde lika gärna ha stannat kvar där hela dagen.

Kommentarer
Postat av: Noemi

Åh, det låter väl skönt som omväxling:)). Och du verkar ha gjort en del ändå, även om det inte är det du tänkt dig!

Postat av: Gisan

Kan du kanske se dagen som en sån som gör att du uppskattar andra dagar desto mer :-) Kramar...

2008-02-04 @ 20:49:27
URL: http://gisan.blogg.se
Postat av: Alltiallon

Japp, men Luther har sett till att vi plikttroget går upp varje dag! Jag vet inte om jag ska tacka eller förbanna honom...;-))...

2008-02-04 @ 21:25:47
URL: http://blogg.expressen.se/alltiallo/
Postat av: Blackout

Dagens tips:
http://www.nordicare.se/safehip_sida.html

Nä, du är fortfarande för ung!

2008-02-04 @ 22:21:19
URL: http://blackout.blogg.se
Postat av: Inga M

Noemi: Det är bra att få en dag så där till skänks ibland.

Gisan: Det är inte helt fel.

Alltiallon: Ja, jag tror verkligen på att vi svenskar är ovanligt flitiga. Vi har det ryktet om oss i alla fall i Norge och i USA, vilket är de länder vars attityder i ärendet jag vet något om.

Blackout: Jag ska gå in och titta på tips. Nyfiken!

2008-02-04 @ 22:46:44
Postat av: Josephine i Bryssel

tvätta kläder och rätta mattebocker
är ju inte helt fel - da kan du känna dig nojd sen
:-)

2008-02-09 @ 17:59:23
URL: http://giraffen197.webblogg.se
Postat av: Inga M

Josephine: Jodå, jag ska inte klaga, det duger.

2008-02-09 @ 18:03:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback