E-type var bäst!

E-type var bäst! Fast det var det bara jag som tyckte här. Jag gillade hans show, den var bra och förmodligen suverän för de närvarande, den blev väl inte lika mäktig i TV.

Christer S hade jag inte för ett enda ögonblick trott skulle gå vidare. Tänkte ett tag att han gör nog parodi på det hela, men det var det inte, det verkade vara genomfört på fullaste allvar. Gubben tyckte den var bra förstås och var inte ett dugg förvånad att den gick hem i stugorna. Svenska folket gillar ju dansband o sånt o, inte att förglömma gillar Christer Sjögren. Han är avväpnande charmig med sin dialekt  och med sin rutin och frånvaro av uppblåsthet.
Melodifestivalen handlar ju väldigt mycket om vilken artist som blir omtyckt, inte så mycket om huruvida låten är gångbar eller artisten sjunger rent.  Och i år blev vi charmad av äldst och yngst, ingen åldersdiskriminering här inte, och inte sexigast och skickligast. Så är det ju på den stora tävlingen också, vinnare kan vara två danska gubbar med gitarr som sjunger enkelt om älskad kvinna eller en glad 15-åring med pipig röst. Vi vill bli berörda.

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Gaaah... jag kan inte med Christer S. Jag ryser, och det är inte av vällust! Urk!

E-type var bäst!

Postat av: Ninni

Jag fattade ingenting..okey att Amy gick vidare men Christer..han kan ju faktiskt sjunga, men det här kändes bara löjligt!

Kramen

2008-02-10 @ 09:58:24
URL: http://www.ninni.blogg.se
Postat av: Lotten

Jag trodde också stundvis att det var en stor drift med alltihopa. Christer alltså. Men så verkar inte ha varit fallet? Du är inte ensam. Vår 5-åring föll för E-type;-)

2008-02-10 @ 17:00:31
URL: http://blottenblogg.blogsome.com
Postat av: Trolda

Jag såg inte "spektaklet" på teven denna afton utan var på bio =D Men HÖRDE vinnarna på radion och E-type är ju alltid bra. Christer Sjögren känns SÅ passé...Men förstår om folk (äldre kvinnor främst ?)röstade på denne svenske CHARMÖR...Hmmmm...=D Hoppas dock INNERLIGT att vi slipper se HONOM som Sverige´s representant i Europa!!!

Trolda - önskar en fin kväll!

2008-02-10 @ 18:16:58
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Blackout

Visst var E-type bäst. Nu har jag förlorat tron på det där spektaklet...det gjorde jag när det blev en följetong.

2008-02-10 @ 21:54:58
Postat av: Inga

Nina: Tycker Du inte han är trevlig??? :-)

Ninni: Nej, jag var också lite häpen!

Lotten: Ha ha, jag såg i någon tidning att det var de yngsta som mest gillade E-type... och så jag då!!:-)

Trolda: Så sa gubben också; äldre tanter har röstat!

Blackout: Tycker Du och jag och barnen! :-)

2008-02-11 @ 07:01:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback