LA


Ungefär så här ser han ut den hemflyttande sonen. Kortet är taget där han jobbar i LA, några våningar upp i Westwood. Men ser utanför fönstret utsikten över torget nedanför.  Nu kommer han alltså snart hem. Vi väntar otåligt. Hans grejer är packade och guppar nu omkring på Atlanten någonstans på väg hem.  Nästa helg hoppas vi se honom här.

Kommentarer
Postat av: Maggan

Tack för din kommentar på gubbens blogg.

Han kan va så taskig ibland ;)

(fast bara på skoj förståss)

Postat av: Marie

Dina barn ser mycket trevliga ut, men jag hade å andra sidan inte väntat mig annat ;-). Det måste vara både skönt och roligt att få hem sonen, åtminstone till mer "besöksbara" områden. Det går ju inte att komma ifrån att det är något besvärligare att ta en sväng förbi LA, än vad det är att svänga förbi Sthlm!

2008-08-14 @ 21:52:40
URL: http://www.alltiallon.se
Postat av: Inga M

Maggan: Ha ha..ja vi har börjat förstå det... Måste vara en himla kul släkting att ha.Marie: De är absolut trevliga och jag är inte ett dugg partisk (som vanligt! :-) ) Vi är mycket glada över hans ankomst. Obeskrivligt glada! 6 år utomlands är en lång tid.2008-08-14 @ 21:57:52
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Anonym

Grattis att ni får hem sonen! Fast han ser bra nöjd och glad ut på bilden!Tandläkar-Lasse är utomordentlig och en stor bidragande anledning att vi fortsätter åka till honom är just att make verkligen inte gillar tandläkare, men utlämnar sig tryggt i Lasses händer. Och Lasse är allt annat än en psykedelisk fjant, nää, där är det raka rör som gäller.

2008-08-14 @ 22:23:24
Postat av: S

grattis till att få hem LA son! måste var härligt! särskilt som inte du flyger och jag gissar att ni inte kunnat träffats så mycket...hur länge jobbade han i USA?

2008-08-15 @ 13:23:44
URL: http://livelifetoitsfullest.blogg.se/
Postat av: Inga M

Anonym: Han har trivts väldigt bra i LA också men ville komma till Sverige nu.S: Exakt! Han har varit i LA i 6 år. Började jobba där 1:a september för 6 år sedan. Det känns som en mycket lång tid.

2008-08-16 @ 07:47:14
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback