I morgon börjar skolan - för lärare!I morgon måndag börjar skolan för oss lärare. Och jag förstår inte varför den här bilden pockar på publicering just nu!  När jag betraktar den så kommer jag osökt att tänka på den där AFA enkäten / utvärderingen / förbättringen eller vad det var som vi gjorde mitt i bråten av utvärderingar under det gångna läsåret. Jag skrev nog om den på bloggen.

Suck, livet går väl vidare på nåt sätt! Eller ?

Kommentarer
Postat av: Nina

Javisst, livet går vidare.

Postat av: En liten tant

Ja, livet går vidare och strax är skolverksamheten uppe i sina vanliga 210 km/timmen varje timme varje dag varje vecka och rätt vad det är,är det slut på terminen. Jag tror jag förstår varför bilden behövde publiceras.

2008-08-11 @ 11:38:18
URL: http://tant.webblogg.se/
Postat av: malou

Skolan för skolsekreterare och rektorer började 1. augusti. Och det är tusen saker att sätta sig in i, och ingen att fråga...Hjälp!

2008-08-11 @ 20:09:01
URL: http://www.enjoydiary.net
Postat av: Mia

Då har du också gjort din start inför hösten. Jaja, det gäller att komma in i rätt dygnsrytm igen. Natten tills idag blev det inte mycket sovit innan klockan ringde. Men jag har fungerat förvånansvärt bra idag i alla fall.2008-08-11 @ 20:24:46
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: Inga M

Nina: Japp!Tant: Ja, jag tror att Du vet varför.Malou: I skolans värld finns det få manualer.Mia: Samma här, inte särskilt mycket sömn.

2008-08-11 @ 21:52:02
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback